• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    استیک با سس قارچ : طرز تهیه استیک خوشمزه مثل رستوران با روش آسان

    استیک با سس قارچ

    آموزش درست کردن استیک با سس قارچ :

    شاید بشه گفت که استیک یکی از خوشمزه ترین غذاهای گوشتیه اما معمولا اکثر ما میترسیم که استیک تو خونه سفت بشه و ترجیح میدیم بریم رستوران و اونجا سفارشش بدیم اما غافل از اینکه درست کردن استیک خیلی آسون تر از اون چیزیه که فکر میکردیم و تنها کافیه یه سری نکات رو رعایت کنیم و که من در این مطلب هم فوت فن های پخت یه استیک خوشمزه رو بهتون میگم و هم دستور پختش همراه یه سس قارچ لذیذ رو.

    مواد مورد نیاز:

    من برای این استیک حدودا ا کیلو استفاده کردم
    به همراه ۴ حبه سیر و نمک و فلفل و روغن زیتون

    • تکه های گوشت استیکی به وزن ۱۵۰ الی ۲۵۰ گرم بسته به ضخامت و سایز مورد نظر
    • ۱/۲ پیمانه شیر
    • ۱/۲ قاشق غذاخوری ٖآرد
    • ۱۰۰ گرم قازچ
    • ۲۰ گرم کره
    • ۱/۲ قاشق مربا خوری سیر رنده شده
    • نمک و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه استیک با سس قارچ :

    مقدار مواد به ازای یک تکه استیک گفته شده و به ازای تعداد استیک های مد نظرتون مقدار مواد رو افزایش بدین

    بهترین گوشت برای تهیه استیک گوشت راسته یا فیله گوساله هست که گوشت فیله کلا نرم تر از راسته هم هست و استیکش لذیذ تره. البته من برای تهیه این استیک از گوشت دوش (پشت گردن گاو) استفاده کردم که رگه های چربی داره و در صورتی که گوشت چرب رو میپسندین میتونین از این قسمت هم استفاده کنین.
    ظرفی که برای طبخ استیک استفاده میکنین بهتره تابه چدنی یا تابه تفلون خط دار باشه.
    تنها چرب کردن کف تابه برای پخت استیک کافیه و روغن زیاد کیفیت استیک رو از بین میبره.


    هیچ وقت از گوشت تازه برای تهیه استیک استفاده نکنین .در واقع گوشت استیک باید به اصطلاح بیات باشه به خاطر همین بهتره تا برش های گوشت استیک رو برای مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار بدین و بعد استفاده کنین.
    هرگز گوشت استیک رو قبل از پخت به چاشنی های ترش مثل آبلیمو آغشته نکنین.


    ضخامت گوشت استیک به ذائقه خودمون بستگی داره و اینکه استیک رو آبدار یا کاملا پخته ترجیح میدیم .هر چقدر ضخامت گوشت کمتر باشه بیشتر پخته میشه .ولی باید دقت کنیم که ضخامتش نباید کمتر از نصف بد انگشت باشه. چون در این صورت تکه گوشت کاملا سرخ میشه و بهش بیفتک میگن. برای تهیه این استیک من ضخامت این گوشت رو نسبتا نازک انتخاب کردم تا خوب مغز پخت بشه.


    برای تهیه یک استیک عالی اصلا احتیاجی نیست که اون رو داخل موادی مثل پیاز یا چیزای دیگه بخوابونین. فقط و فقط نمک پاش کردن دو طرف استیک برای داشتن یه استیک آبدار و خوشمزه کفایت میکنه.

    مراحل تهیه سس قارچ


    همیشه اول سس قارچ رو حاضر کنین و در انتهای پخت سس برای پختن استیک دست به کار بشین چون استیک زودتر از سس و ظرف ده دقیقه حاضر میشه.
    برای تهیه سس ابتدا قارچ ها روخلالی ببرین و بعد با نصفی از کل مقدار کره و نمک تفت بدین.
    وقتی قارچ ها آب انداختن و بعد آبشون کشیده شد و سرخ شدن آماده ان.


    سرخ شدن قارچ
    حالا داخل یه قابلمه دیگه مابقی کره و سیر رو با حرارت ملایم تفت میدیم تا فقط سیر مزه کره رو بگیره احتیاجی نیست تا سیر سرخ بشه.
    بعد آرد رو هم اضافه کرده و مواد رو یکم هم میزنیم تا آرد خوب با کره و سیر مخلوط بشه.
    حالا شیر رو کم کم اضافه کرده و سریع هم میزنیم تا آرد گوله نشه.


    با حرارت ملایم مدام شیر رو هم میزنیم تا سسمون غلیظ بشه.
    حالا قارچ های سرخ شده رو اضافه کرده و مواد رو هم میزنیم.
    کمی که هم خوردن و سس خوب قوام اومد سسمون حاضره. البته غلظت سس به ذائقه خودتون بستگی داره
    درنهایت استیک آماده شده رو در ظرف سرو میذاریم و سس قارچ رو هم روش میریزیم و نوش جان میکنیم

    استیک با سس قارچ

    About The Author