گیاهان ضد سرطان و سرشار از آنتی اکسیدان:
گیاهان ضد سرطان و سرشار از آنتی اکسیدان:
بر اساس مطالعات اپیدمیولوژیک مصرف میوه و سبزیجات و مواد غذایی بدون فرآوری بهترین راه حفاظت در برابر بیماری های ناشی از استرس اکسیداتیو می باشد.
مصرف میوه و سبزیجات و همچنین غلات و مغز ها با کاهش ریسک خطر ابتلا به بیماریهای مزمن در ارتباط بوده و توجه محققان را به ترکیبات شیمیایی گیاهان معطوف داشته است.
نقش اصلی اثر حفاظتی گیاهان مربوط به ترکیبات آنتی اکسیدانی آنها شامل ترکیبات فنلی، فلاونوئیدها، کاروتنوئیدها و … می باشد.
در دهه اخیر تحقیقات فراوان بر روی خاصیت های آنتی اکسیدانی زردچوبه، آویشن، زوفا، سرخارگل و زنجبیل انجام شده است. این تحقیقات نشان دهنده خاصیت ضد سرطانی و آنتی اکسیدانی بالای آنها می باشد .