روغن مناسب پخت و پز چیست؟
روغن مناسب پخت و پز چیست؟
ارزش غذایی برای یک قاشق غذاخوری محاسبه شده!
هر روغنی، چه برای پخت و پز استفاده بشه، چه به صورت طعم دهنده، مزایای خاص خودش رو داره!
روغنهای کانولا و روغن زیتون هر دو امگا ۳ رو تو بشقابت میارن! اما روغن كانولا درجه حرارت نسبتا بالاتری رو تحمل میکنه و میتونه برای پخت و پز مناسبتر باشه!
روغن نارگیل بین روغنها از همه پایدارتره و میان روغنهای سرخ کردنی، این روغن دیرتر از بقیه میسوزه! فواید زیادی هم برای سلامتی داره اما به دلیل داشتن اسیدهای چرب اشباع، مصرف بیش از اندازهاش میتونه باعث مشکلات قلبی بشه!
روغن کنجد دارای ویتامینهای B ,D و E هست و به دلیل داشتن اسیدهای چرب اشباع نشده، جزو دسته روغنهای مفید محسوب میشه و کلسترول رو بالا نمیبره!
روغن آفتابگردان سبک و سالمه و بیشتر از هر روغن دیگهای ویتامین E داره! این روغن فاقد کلستروله و چربی اشباع شده کمی داره، از طرفی چربی اشباع نشدهاش (مثل امگا ۶) هم اونقدری زیاد هست که اونو به یه روغن سالم تبدیل کنه اما یادت باشه تو مصرفش زیادهروی نکنی چون میتونه باعث التهاب تو بدنت بشه!
این پست رو ذخیره کن تا هر زمان که خواستی یکی از این روغنها رو استفاده کنی و ارزش غذایی هر قاشق غذاخوریاش رو همراه با فوایدش داشته باشی!