• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کوکو پونه : غذای سنتی و خوشمزه ایرانی با طعم بی نظیر

    طرز تهیه کوکو پونه

    آموزش طرز تهیه کوکو پونه با روش آسان :

    پونه يه سبزي خود رو كوهي خيلي معطره با ظاهري شبيه نعنا كه تو فصل بهار (اواخر فروردين و تا اواسط خرداد) كنار چشمه ها توي كوه ها در ميان

    طرز تهیه کوکو پونه :

    براي درست كردن اين خوشگل خوش عطر بايد ريز خردشون كنين . به مقدار يك به سه تره خورد كنين و قاطي پونه كنين (يعني پونه سه برابر تره). بعد تخم مرغ بزنين و زردچوبه و فلفل سياه و نمك و توي روغن سرخش كنين. وقتي روغنم داغ شد قالبم رو توي روغن گذاشتم تا يكم داغ بشه. از مواد كوكو داخلش ربختم و خوب شكل قالب رو دادم .بعد از دو دقيقه كه يكم كوكومون خودش رو گرفت قالب رو تكون بدين و از كوكو جدا كنين


    من بعضي وقتا توي كوكو سبزي هام گردو خرد شده و زرشك ميريزم كه طعمش فوق العاده ميشه. راستي اگر فشار خون بالايي دارين از خوردن زياد اين كوكو پونه ي خوشمزه خودداري كنين. يا حداقل باهاش ماست يا خنكي بخورين چون طبع اين خوشمزه جان از گرما مثل آتيش مي مونه.

    اضافه شده: هميشه بهار ارديبهشت كه مياد ميرم جاده چالوس و توي كوه هاي قشنگش هم يه روز رو به تفريح و پيكنيك سپري ميكنيم هم كلي پونه ريزه ميزه و تازه رو ميكنيم با خودمون مياريم خونه خرد ميكنم و توي كيسه هاي زيپ كيپ براي كل سال فريز مي كنم، چون واقعأ نميتونم دوريشونو تحمل كنم. سبزي هاي كوهي ديگه اي هم هست كه بهتون در اينده معرفي ميكنم

    طرز تهیه کوکو پونه

    About The Author