• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    درست کردن ذرت مکزیکی در خانه : آموزش با روش آسان و حرفه ای

    درست کردن ذرت مکزیکی

    طرز تهیه و درست کردن ذرت مکزیکی خونگی :

    بچه ها سعي كنيد واسه عزيزاتون مخصوصا بچه ها هيچ وقت از بيرون اين خوراكي هارو نخريد و خودتون با بهترين و با كيفت ترين مواد توي خونه تهيش كنيد اينجوري خيالتون راحته كه چي ميخوريد و محتوياتش تازست…
    البته ميتونين با توجه به ذائقه خانوادتون تهيه كنيدش و ازش لذت ببرين

    مواد مورد نیاز:

    • كنسرو ذرت ١ قوطي
    • قارچ ٣ عدد بزرگ
    • سس هزار جزيره ١/٢ ليوان
    • نمك و فلفل سياه و گلپر به مقدار لازم
    • پنير پارمسان ٢ ق غ
    • پنير موتزورلا ٤ ق غ
    • كره ٢٠ گرم
    • چيپس خلال براي تزئين

    آموزش درست کردن ذرت مکزیکی :

    كره و قارچ رو با حرارت بالا تفت بدين بعد ذرت رو بدون اب بهش اضافه كنيد و حرارت رو كم كنيد و هم بزنيد و در ظرف رو بزارين تا ذرت هامون گرم بشه هر ٣٠ ثانيه هم بزنيد بعد از اينكه ذرت ها داغ شدن كاملا سس هزار جزيره و پنير ها و نمك و فلفل و گلپر رو بهش اضافه ميكنيم و مخلوط ميكنيم و اجازه ميديم كمي حرارت ببينه تا پنير ها اب بشه و مواد بخورد هم برن. بعد خاموش ميكنيم و در ظرف رو بر نميداريمو ٢ دقيقه اجازه ميديم جا بيافته


    توي ظرف كه كشيدين با چيپس خلال و كمي پنير پارمسان و فلفل سياه تزئينش كنيد و گرم نوش جونش كنين

    پ.ن: من از كنسرو ذرت استفاده كردم ولي شما ميتونين ذرت رو كه البته بهتره ذرت مكزيكي باشه نه ذرت ايراني چون ذرت مكزيكي هم نرم تره و زودتر پخته ميشه و هم طعم شيريني داره و براي درست كردن ذرت مكزيكي و توي انواع سالاد طعم خوشايند تري داره.


    پ.ن٢: بچه ها گلپر ادويه ذرت مكزيكي هست اگه دوسش نداريد ميتونين حذفش كنيد.
    پ.ن٣: ميتونين به جاي پنير پارمسان و موتزورلا از پنير پيتزا استفاده كنيد ولي طعمي كه اين دوتا كنار هم دارن هيچي نداره
    و در اخر براي مهمونيا و تولد ها خيلي عاليه و ميتونين باهاش همه رو به وجد بيارين

    درست کردن ذرت مکزیکی در خانه

    About The Author