• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    رسپی کلوچه کنجدی : آموزش درست کردن کلوچه کنجدی خانگی با طعم عالی

    رسپی کلوچه کنجدی

    آموزش و رسپی کلوچه کنجدی با روش آسان :

    ميتونه كنار چاي داغ يه عصرونه دلچسب باشه براي شما و عزيزانتون

    • ارد ٣ ليوان و ٣ ق غ
    • روغن مايع ٣/٤ ليوان
    • شكر ١ ليوان
    • ماست شيرين ٣ ق غ
    • پودر هل ١/٤ ق چ
    • وانيل ١/٢ ق چ
    • بكينگ پودر ٢ ق چ
    • تخم مرغ ٣ عدد
    • كنجد بو داده به مقدار لازم

    رسپی کلوچه کنجدی :

    تخم مرغ هارو بزاريد بيرون تا همدماي محيط بشه، كف سيني گالوانيزه فر رو كاغذ روغني بندازين و ارد و بكينگ پودر رو هم مخلوط و الك كنين.


    تخم مرغ ها رو با همزن با دور تند هم بزنيد و شكرو اضافه كنين اين مرحله ١٥ دقيقه طول ميكشه، تو اين زمان وانيل و هل رو هم بهش اضافه كنيد و بزنيد، بعد روغن مايع و ماست رو بهش اضافه كنين و در حد مخلوط شدن با همزن بزنيد. حالا مخلوط ارد رو كم كم بهش اضافه كنين و با دور كند بزنيد تا يكدست بشه. بعد بريزيد توي ظرف در دار و نيم ساعت توي يخچال استراحت بدين.


    وقتي از يخچال بيرون اوردين فر رو با درجه ١٨٠ روشن كنين تا گرم بشه، بعد از مواد به اندازه دلخواهتون بردارين و توي دستتون گرد كنيد و كمي روش رو فشار بدين و بزنين توي كنجد و بزارين توي سيني(حواستون باشه اين كلوچه زياد تغيير سايز نميده پس همون اندازه اي كه دوست دارين درستش كنين
    بزاريد توي فر براي ٢٠ دقيقه تا پخته شه، بايد زيرش رنگ بگيره بچه ها

    رسپی کلوچه کنجدی

    About The Author