• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه پنکیک پفکی + نکات کلیدی

    طرز تهیه پنکیک پفکی

    آموزش درست کردن و طرز تهیه پنکیک پفکی:

    • تخم مرغ ۳ عدد
    • آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه
    • وانیل ۱ قاشق چ
    • بکینگ پودر ۱ ق م
    • خامه صبحانه ۱ قاشق غ
    • نشاسته ذرت ۱/۲ پیمانه
    • شیر ۲/۳ پیمانه
    • کره ۷۰ گرم
    • شکر ۱/۲ پیمانه

    طرز تهیه پنکیک پفکی :

    ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنید و سفیده رو با دو قاشق از شکر با دور تند همزن بزنید تا فرم بگیره و از ظرف نریزه، بزاریدش یخچال .
    حالا زرده ها رو با وانیل و مابقی شکر میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد کره اب شده (خنک باشه) رو اضافه و مخلوط میکنیم و مرحله ی بعد شیر ولرم رو میریزیم و یه دور دیگه با همزن میزنیم و نهایتا هم خامه صبحانه رو به مخلوطمون اضافه میکنیم و در حد یکدست شدن میزینم.


    آرد رو به همراه نشاسته ذرت و بکینگ پودر مخلوط و الک میکنیم و طی دو مرحله همراه سفیده ها به ملات پنکیک اضافه میکنیم و فولد میکنیم. (به صورت دورانی از یک جهت با لیسک). ملات پنکیک آمادست.
    حالا تابتون رو بزارید روی حرارت کم تا گرم بشه و با یه ملاقه کوچیک از موادتون بریزید داخل تابه گرم شده و درش رو بزارید، حدودا سه دقیقه طول میکشه تا روی پنکیک هاتون حباب بزنه در این مرحله برش گردونید و سه دقیقه هم زمان بدین اون طرفشم بپزه و تمام


    تابه اصلاااا نیاز به چرب شدن نداره فقط باید تابتون نچسب باشه و سایز تابتون کوچیک باشه، بهتره تازه پنکیکتون مخصوص پنکیک باشه تا همیشه پنکیک های یه دست و پفکی و عالی تحویل بگیرین

    طرز تهیه پنکیک پفکی

    About The Author