• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    رسپی کیک هویج و گردو : طرز تهیه و نکات کلیدی

    رسپی کیک هویج و گردو

    طرز تهیه و رسپی کیک هویج و گردو با روش آسان:

    هر چیزی که به قیمت از بین رفتن
    آرامشت تموم بشه زیادی گرونه.
    رها کن بره.

    مواد مورد نیاز:

    • آرد قنادي ٢ پيمانه
    • تخم مرغ ٤ عدد
    • شكر ١ و ١/٤ پ
    • روغن مايع ١ پ
    • هويج ريز رنده شده ٢ پ
    • گردو ريز شده ٢/٣ پ
    • پودر دارچين ٢ قاشق غذاخوري
    • جوش شيرين ١/٢ قاشق چايخوري
    • بكينگ پودر ١ و ١/٢ قاشق چايخوري

    رسپی کیک هویج و گردو :

    تخم مرغ و شكر رو ٧ دقيقه با دور تند همزن بزنين تا حجيم شه و كشدار بعد روغن مايع رو بريزيد و هم بزنيد.
    ارد و بكينگ پودر و جوش شيرين و پودر دارچين رو الك كنيد و بريزيد توي مواد كيك و مخلوط كنيد تا يكدست بشه. نهايتا هويج رنده شده (آبش رو نگيريدا) و گردو رو بريزيد و انقدري كه مخلوط بشه هم بزنيد با ليسك و توي قالب چرب شده بريزيد و بزاريد توي فر گرم شده با حرارت ١٨٠ درجه براي يك ساعت.


    روشم گاناش ريختم و پودر پسته، ميتونين سس كاراملم بريزين يا هر چي تو خونه داشتين
    شب خوش

    اضافه شده: روي كيك فشفشه گذاشتم چون براي ٥امين ماهگرد تولد دوقلوهام كيك درست كردم

    راستي اعيادتونم مبارك

    رسپی کیک هویج و گردو

    About The Author