• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک شیفون خامه ای : طرز تهیه و نکات کلیدی

    کیک شیفون خامه ای

    رسپی کیک شیفون خامه ای عالی و خوشمزه:

    • آرد قنادي ١و نيم پيمانه
    • تخم مرغ متوسط ٣ عدد
    • شكر ٢/٣ پيمانه
    • ابجوش ١/٢ ليوان
    • پودر كاكائو ٢ قاشق غذاخوري
    • روغن مايع ١/٢ ليوان
    • وانيل كمي
    • بكينگ پودر ١ ق م

    طرز تهیه کیک شیفون خامه ای :

    ابتدا زرده و سفيده رو جدا كنيد يك سوم شكر رو به سفيده افزوده و با دور تند همزن فرمش ميديم و ميزاريم يخچال.
    حالا زرده ها روبا مابقي شكر و وانيل ميزنيم تا كرم رنگ و كشدار بشه،بعد روغن رو اضافه كنيد و در حد مخلوط شدن بزنيد.


    پودر كاكائو رو با ابجوش مخلوط كنيد و به ملات كيك اضافه كنيد و بزنيد تا يكدست بشه، همزن رو خاموش كنيد و ارد و بكينگ پودر الك شده رو در چند مرحله اضافه كنيد و مخلوط كنید و نهايتا هم سفيده رو اضافه می کنیم و فولد ميكنيم. در قالب سايز ٢٠*٣٠ كه كفش رو كاغذ روغني انداختيم بريزيد و براي ٤٥ دقيقه در فر از قبل گرم شده با حرارت ١٨٠ درجه بپزيد. “من سه بار درست كردم” نكته: براي وانيلي پودر كاكائو رو حذف كنيد.


    بعد از خنك شدن يه لايه از روي كيك ها برداريد و با سس كارامل يا شير يا اب كمپوت كمي لايه ها رو مرطوب كنيد و خامه فرم داده بزنيد و ميوه دلخواهتون رو بزاريد و لايه لايه بريد بالا.
    و بزاريد يه شب تو يخچال بمونه اينجوري انگار طعمش جا افتاده ميشه

    کیک شیفون خامه ای

    About The Author