دستور پخت و طرز تهیه پاستا پنه آلفردو:
طرز تهیه پاستا پنه :
اول از همه يه سينه مرغ رو خرد كنيد.
يه پياز رو خلالي خرد كنيد و توي كمي روغن تفت بديد.
تكه هاي مرغ رو اضافه كنيد و با حرارت زياد سرخ كنيد تا مرغ اب نندازه وسرخ بشه.
نمك و فلفل سياه و كمي زردچوبه هم بهش بزنيد.
مرحله بعد ٢٠٠ گرم قارچ ورقه شده رو توي كره با حرارت زياد سرخ كنيد حرارت زياد باشه تا اب نندازه و سرخ بشه،به مرغ اضافه كنيد و حرارت رو خاموش كنيد.
در قابلمه اي اب جوش بياريد و يه ليوان شير و كمي نمك هم بهش اضافه كنيد و پاستا پنه ها رو توي اون بريزيد و براي ده دقيقه بپزيد،ابكش كنيد و مخلوط مرغ و قارچ رو روي پاستاها بريزين.
در ماهيتابه ي كوچكي ٣٠ گرم كره رو آب كنيد و ١/٢ ليوان پنير پارمسان و ٥٠ گرم خامه رو اضافه كنيد و اجازه بديد حل بشن .
حالا سه حبه سير تازه رو رنده كنيد و به همراه فلفل سياه و پودر آويشن بهش اضافه كنيد، ١/٣ ليوان شير هم بريزيد تا كمي رقيق بشه و بعد از جوش اومدن سس اون رو روي پاستاها و مرغ و قارچ بريزيد و روي حرارت زياد ٢ دقيقه مخلوط كنيد.
كمي جعفري تازه را خرد كنيد و بهش اضافه كنيد و تامام
بعد از خوردنش به جون من دعا كنيد كه اين رسپي محشره