• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شیرینی رسپیری تلخ : طرز تهیه و نکات کلیدی

    شیرینی رسپیری تلخ

    آموزش درست کردن شیرینی رسپیری تلخ :

    مواد مورد نیاز:

    • كره ٢٢٥ گرم
    • ارد قنادي ٢٢٥ گرم
    • پودر قند ٥٠ گرم
    • نشاسته ذرت ٥٠ گرم
    • پودر نسكافه ٢ ق چ
    • اب جوش ١ ق غ
    • وانيل ١/٨ق چ

    طرز تهیه شیرینی رسپیری تلخ :

    اسمش تلخه ها وگرنه طعم نسكافه ميده خيلي هم خوشمزست، فر رو با حرارت١٧٠ روشن كرده تا گرم بشه، حالا كره به دماي محيط رسيده رو با پودر قند و وانيل ميزنيم تا سبك و كرم بشه و كمي حجيم بشه، بعد نسكافه رو توي ابجوش حل كرده و اضافه ميكنيم و هم ميزنيم تا مخلوط بشه بعد هم ارد و نشاسته رو الك ميكنيم و كم كم بهش اضافه ميكنيم و با همزن با دور كند ميزنيم تا يكدست بشه و بعد توي قيف با ماسوره توي سيني فر كه كاغذ روغني انداختيم شكوفه ميزنيم و از شكلات چيپسي نسوز براي وسطشون استفاده ميكنيم و نهايتا براي ١٠ دقيقه سيني رو توي يخچال ميزاريم و بعد به مدت ٢٠ دقيقه توي فر ميپزيم.


    وقتي از فر دراورديم بعد از خنك شدن توي ظرف چيده و سلفون ميكشيم، سر سفره هفت سين لحظه تحويل سال براي همه دعا كنيم.

    شیرینی رسپیری تلخ

    About The Author