آموزش درست کردن و طرز تهیه رولت حلوا مجلسی با روش آسان و سریع :
- ارد قنادی ۷۵ گرم
- شکر ۷۵ گرم
- تخم مرغ ۳ عدد
- بکینگ پودر ۱ ق چ
- وانیل ۱/۴ ق چ
طرز تهیه رولت حلوا مجلسی :
فر رو با حرارت ۲۰۰ درجه روشن کنید تا گرم بشه.
زرده و سفیده رو از هم جدا کنید. سفیده رو با نیمی از شکر بزنيد تا فرم بگیره.
زرده رو جداگانه با مابقی شکر و وانیل با دور تند همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه، حالا سفیده رو به ظرف زرده اضافه کنید و فولد کنید سپس ارد رو که با بگینگ پودر الک کردیم دو بار رو به ملات رولت اضافه کرده و دورانی مخلوط میکنیم. و در سینی ۳۰ در ۴۰ که کاغذ روغنی انداختیم ریخته و برای ۱۲ دقیقه در فر میپزیم.
زمانی که رولت آماده شد روش رو یه سینی بزارید تا خنک بشه، سپس روی یه پارچه تمیز برگردونید رولت رو و کاغذ روغنی رو ازش جدا کنید و با همون پارچه رولش کنین.
حلوا تون رو كه درست كرديد (حلوای آرد گندم) همونجوری داغ داغ روی نون رولت پهنش کنید، بصورت یکدست) و بعد رولت رو بپیچید و سلفون پیچ کنید و بزارید یخچال یک ساعت حداقل بمونه.
نهایتا گاناش (مقدار مساوی خامه صبحانه و شکلات تلخ تخته ای) روش بدین و با پودر پسته تزئین کرده و یکم دیگه بزارید یخچال بمونه تا گاناش هم سفت بشه.
نکته: بچه ها من از حلوای سه آرد استفاده کردم واسه رولتم