طرز تهیه و رسپی کیک هویج و گردو با روش آسان:
هر چیزی که به قیمت از بین رفتن
آرامشت تموم بشه زیادی گرونه.
رها کن بره.
مواد مورد نیاز:
- آرد قنادي ٢ پيمانه
- تخم مرغ ٤ عدد
- شكر ١ و ١/٤ پ
- روغن مايع ١ پ
- هويج ريز رنده شده ٢ پ
- گردو ريز شده ٢/٣ پ
- پودر دارچين ٢ قاشق غذاخوري
- جوش شيرين ١/٢ قاشق چايخوري
- بكينگ پودر ١ و ١/٢ قاشق چايخوري
رسپی کیک هویج و گردو :
تخم مرغ و شكر رو ٧ دقيقه با دور تند همزن بزنين تا حجيم شه و كشدار بعد روغن مايع رو بريزيد و هم بزنيد.
ارد و بكينگ پودر و جوش شيرين و پودر دارچين رو الك كنيد و بريزيد توي مواد كيك و مخلوط كنيد تا يكدست بشه. نهايتا هويج رنده شده (آبش رو نگيريدا) و گردو رو بريزيد و انقدري كه مخلوط بشه هم بزنيد با ليسك و توي قالب چرب شده بريزيد و بزاريد توي فر گرم شده با حرارت ١٨٠ درجه براي يك ساعت.
روشم گاناش ريختم و پودر پسته، ميتونين سس كاراملم بريزين يا هر چي تو خونه داشتين
شب خوش
اضافه شده: روي كيك فشفشه گذاشتم چون براي ٥امين ماهگرد تولد دوقلوهام كيك درست كردم
راستي اعيادتونم مبارك