آموزش درست کردن توپک خرما برای افطار و سحر :
سلاااام
ان شاالله که همگی خوب باشین
تا ماه مبارک تموم نشده این خوشمزه جذاب پرخاصیت رو درست کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرین
مواد مورد نیاز:
- خرما پوست گرفته و هسته دراورده ۳۰۰ گرم
- بیسکوییت پتی بور ۱۵۰ گرم
- گردو آسیاب شده ۱۰۰ گرم (دلخواه)
- هل و دارچین هر کدام ۱ قاشق چایخوری
- کره آب شده ۵۰ گرم
طرز تهیه توپک خرما :
بیسکوییت رو داخل میکسر پودر کنید حالا خرما ها و باقی مواد بجز کره رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مواد حاصل رو در ظرفی بریزین و کره رو بهش اضافه کنید و با قاشق خوب بخورد باقی مواد بدین، سلفون بکشید و یک ساعت داخل یخچال بزارید و نهایتا اندازه گردو بردارید و توی دستتون گرد کنید و داخل پودر پسته، پودر نارگیل، پودر گل سرخ، دارچین و یا کنجد بغلتونید و داخل کپسولای کوچیک بزارید و سروش کنید
طعمش بی نظیره شدیدا توصیه میشه