• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    توپک خرما : آموزش درست کردن توپک خرمایی مناسب ماه رمضان

    توپک خرما

    آموزش درست کردن توپک خرما برای افطار و سحر :

    سلاااام
    ان شاالله که همگی خوب باشین
    تا ماه مبارک تموم نشده این خوشمزه جذاب پرخاصیت رو درست کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرین

    مواد مورد نیاز:

    • خرما پوست گرفته و هسته دراورده ۳۰۰ گرم
    • بیسکوییت پتی بور ۱۵۰ گرم
    • گردو آسیاب شده ۱۰۰ گرم (دلخواه)
    • هل و دارچین هر کدام ۱ قاشق چایخوری
    • کره آب شده ۵۰ گرم

    طرز تهیه توپک خرما :

    بیسکوییت رو داخل میکسر پودر کنید حالا خرما ها و باقی مواد بجز کره رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مواد حاصل رو در ظرفی بریزین و کره رو بهش اضافه کنید و با قاشق خوب بخورد باقی مواد بدین، سلفون بکشید و یک ساعت داخل یخچال بزارید و نهایتا اندازه گردو بردارید و‌ توی دستتون گرد کنید و داخل پودر پسته، پودر نارگیل، پودر گل سرخ، دارچین و یا کنجد بغلتونید و داخل کپسولای کوچیک بزارید و سروش کنید


    طعمش بی نظیره شدیدا توصیه میشه

    توپک خرما

    About The Author