آموزش درست کردن کیک شیفون شکلاتی با روش آسان:
- تخم مرغ متوسط ۴ عدد
- روغن ۱ پیمانه
- آب جوش ۱/۲ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- آرد ۱ و ۱/۳ پیمانه
- نشاسته ذرت ۱/۴ پیمانه
- بکینگ پودر ۱ ق م
- پودر کاکائو ۳ق غ
- وانیل ۱ ق م
طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی :
تمام مواد خشک رو با هم دو بار الک کنید و کنار بزارید، فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه روشن کنید.
تخم مرغ و شکر و وانیل رو برای ۴ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه، بعد روغن رو افزوده و مخلوط کنید و بعد در حالی که همزن با درجه تند مشغول به همزدن است اب جوش رو کم کم اضافه کنید تا تخم مرغ نپزد. بعد از تقریبا ۲ دقیقه مخلوط اردیکه الک کردیم رو در ۲ مرحله اضافه کرده و با لیسک فولد کنید.
کف قالب ۲۰ سانتی رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازین بعد مایع کیک رو توش بریزید و برای ۴۵ تا ۱ ساعت توی فر بپزید.
زمان پخت توی فرها منفاوته بهتره با تستر چک کنید هر زمان تستر تمیز از میان کیک بیرون اومد کیکتون پخته.
بزارید یه روز کامل کیک خنک بشه بعد برش بزنید و فیلینگ گذاری کنید و به دلخواه با خامه تزئین کنید.
تمام
درست کنید و نوش جونتون کنید