طرز تهیه و دستور پخت آش جو سنتی :
دستور پخت آش جو :
حبوبات (نخود و لوبيا سفيد و لوبيا چيتي و لوبيا قرمز رو از شب قبل خيس كردم) بعد پختم و كنار گذاشتم.
پياز هر چي بيشتر بهتر رو خلالي خرد كردم و توي روغن سرخ كردم، بهش زردچوبه و فلفل سياه زدم و بلغور جو رو كه يك ساعت قبل خيس كرده بودم رو بهش اضافه كردم و قابلمه رو پر از اي كردم و گذاشتم يه ساعت با حرارت متوسط بپزه. هر ١٥ دقيقه يه بار ميرفتم و هم ميزدم.
وقتي جو نيم پز شد عدس رو كه بپخته بودم به قابلمه اضافه كردم و گذاشتم نيم ساعت ديگه ام بجوشه.
بعدش حبوبات و دو پيمانه اب قلم كه توي فريزر داشتم رو ريختم توي آشم و اجازه دادم با هم جا بيافته و بلغور جو كامل بپزه و لعاب بندازه.
نيم ساعت اخر سبزي اش و برگ سير و اسفناج بهش اضافه كردم و يه نعناع داغ با زردچوبه فراوون هم سرخ كردم و توش ريختم. به جاي نمك من دو تا عصاره گوشت بره بهش اضافه كردم كه دلخواهه.
نهايتا هم با كشك و سير داغ و نعناع داغ سرو كردم و جاي شما خالي