رسپی پنکیک شکلاتی برای عصرانه:
- تخممرغ ۲ عدد
- شکر ۱/۲ پیمانه
- آرد ۱ پیمانه
- نشاسته ذرت ۱/۴ پیمانه
- خامه صبحانه ۱ ق غ
- شیر ولرم ۱/۲ پیمانه
- پودر کاکائو ۲ ق غ
- بکینگ پودر ۱ ق م
- کره ۵۰ گرم
رسپی پنکیک شکلاتی :
زرده و سفیده رو جدا کردم و سفیده رو با دو قاشق از شکر زدم تا فرم بگیره و بعدم گذاشتمش داخل یخچال.
زرده ها رو به همراه شکر و وانیل زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه، بعد کره آب شده رو اضافه کردم و در حد مخلوط شدن زدم، مرحله ی بعد شیر ولرم و خامه صبحانه رو ریختم و هم زدم تا یکدست بشه. آرد و نشاسته ذرت و پودرکاکائو و بکینگ پودرم با هم الک کردم و توی دومرحله همراه با سفیده ها به مایه پنکیک اضافه وبا لیسک فولد کردم.
اینجا باید تابه ی پنکیک رو میزاشتم روی حرارت کم تا گرم بشه و از موادم یه ملاقه میریختم و در تابم رو میزاشتم برای سه دقیقه، وقتی روی پنکیک حباب میزد برش میگردوندم و اون طرفشم سه دقیقه طول میکشید تا حاضر بشه.
ولی من تابه بزرگ و نچسبم رو گذاشتم روی حرارت و زیرش رو کم کردم داغ شد، مایه رو یکجا توش ریختم و درش رو گذاشتم (زیرشم شعله پخش کن) ۱۰ دقیقه فکر میکنم طول کشید تا روش حباب زد و خودشو گرفت تا تونستم برش گردونم و ۵ دقیقه هم اون طرفش رو زمان دادم برای پخت و تمام