• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    رسپی پنکیک شکلاتی : آموزش درست کردن پنکیک شکلاتی برای عصرانه

    رسپی پنکیک شکلاتی

    رسپی پنکیک شکلاتی برای عصرانه:

    • تخم‌مرغ ۲ عدد
    • شکر ۱/۲ پیمانه
    • آرد ۱ پیمانه
    • نشاسته ذرت ۱/۴ پیمانه
    • خامه صبحانه ۱ ق غ
    • شیر ولرم ۱/۲ پیمانه
    • پودر کاکائو ۲ ق غ
    • بکینگ پودر ۱ ق م
    • کره ۵۰ گرم

    رسپی پنکیک شکلاتی :

    زرده و سفیده رو جدا کردم و سفیده رو با دو قاشق از شکر زدم تا فرم بگیره و بعدم گذاشتمش داخل یخچال.
    زرده ها رو به همراه شکر و وانیل زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه، بعد کره آب شده رو اضافه کردم و در حد مخلوط شدن زدم، مرحله ی بعد شیر ولرم و خامه صبحانه رو ریختم و هم زدم تا یکدست بشه. آرد و نشاسته ذرت و پودرکاکائو و بکینگ پودرم با هم الک کردم و توی دومرحله همراه با سفیده ها به مایه پنکیک اضافه وبا لیسک فولد کردم.


    اینجا باید تابه ی پنکیک رو میزاشتم روی حرارت کم تا گرم بشه و از موادم یه ملاقه میریختم و در تابم رو میزاشتم برای سه دقیقه، وقتی روی پنکیک حباب میزد برش میگردوندم و اون طرفشم سه دقیقه طول میکشید تا حاضر بشه.


    ولی من تابه بزرگ و نچسبم رو گذاشتم روی حرارت و زیرش رو کم کردم داغ شد، مایه رو یکجا توش ریختم و درش رو گذاشتم (زیرشم شعله پخش کن) ۱۰ دقیقه فکر میکنم طول کشید تا روش حباب زد و خودشو گرفت تا تونستم برش گردونم و ۵ دقیقه هم اون طرفش رو زمان دادم برای پخت و تمام

    رسپی پنکیک شکلاتی

    About The Author