• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک زبرا با گاناش – طرز تهیه کیک خانگی و خوشمزه + نکات کلیدی

    دستور پخت کیک زبرا با گاناش:

    کیک زبرا با گاناش

    طرز تهیه کیک زبرا با گاناش:

    • ارد قنادي ٢ ليوان
    • شكر ١ ليوان
    • ماست ١/٢ ليوان
    • شير ١/٢ ليوان
    • روغن ٢/٣ ليوان
    • پودر كاكائو ٢ ق غ
    • بكينگ پودر ١/٢ ق غ
    • وانيل ١ ق م
    • تخم مرغ ٣ عدد

    ابتدا كف قالب رو با ارده یا روغن جدا کننده چرب میکنیم
    و بعد فر رو با حرارت ١٧٥ درجه روشن ميكنيم تا گرم بشه.
    حالا تخم مرغ ها +وانيل+شكر رو ٣ دقيقه با دور تند ميزنيم بعد ماست+شير +روغن رو اضافه و ١ دقيقه ميزنيم بعد دو قاشق غذاخوري از ارد رو بر ميداريم و مابقي ارد رو با بكينگ پود الك كرده و به مواد كيك اضافه ميكنيم و در حد مخلوط شدن هم ميزنيم.

    بعد مواد كيك رو به دو قسمت تقسيم كرده به يكي پودر كاكائو اضافه ميكنيم و به ديگري دو قاشق ارد رو و با ليسك مخلوط ميكنيم. حالا با ملاقه به ترتيب اول يه ملاقه مواد کاکائویی در مركز قالب ریخته و بعد مواد ساده يه ملاقه مواد كاكائويي و تا اخر موادمون به همين ترتيب ميريزيم و نهايتا روي كيك رو با خلال دندون شكل ميديم و ميزاريمش توي فر گرم شده به مدت ٤٥ دقيقه.


    برای گاناش هم مقدار ۱۰۰ گرم خامه رو میزاریم روی حرارت از کناره ها ریز جوش زد ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده رو میریزیم توش و حرارت رو خاموش میکنیم تا با حرارت خامه شکلات اب بشه.
    بعد یکدست شدن سس میریزیمش روی کیک و تمام.

    About The Author