آموزش درست کردن و طرز تهیه چیزکیک تنوری:
برای کراست:
- پودر بیسکوئیت ۲ لیوان
- کره ۱۰۰ گرم
- پودر دارچین ۱/۲ ق چ
- برای قسمت پنیری:
- پنیر ماسکارپونه۲۰۰ گرم
- پنیر خامه ای ویلی ۲۵۰ گرم
- تخم مرغ ۳ عدد
- شکر ۱ لیوان
- وانیل مایع ۱ قاشق مرباخوری
- ماست خامه ای ۱ لیوان
- زست لیمو(رنده ی پودر زرد رنگ لیمو ترش) ۱ ق چ پُر
طرز تهیه چیزکیک تنوری :
ابتدا فر رو روی حرارت ۱۷۰ درجه روشن کنید تا حسابی گرم شه.
بیسکوئیت شکلاتی پتی بور رو با دستگاه میکسر پودر کنید و الک کنیدش.
کره اب شده و پودر دارچین رو توش بریزید مخلوط کنید.
کف قالب کمربندی(حتماااا کمربندی باشه) بریزید و با گوشکوب معمولی کامل یکدست پهن کنید و فشرده کنید کف قالب.
حالا قالب رو توی یخچال یا فریزر بزارید تا کراست خودش رو بگیره.
حالا برای قسمت پنیری:
پنیر ها رو توی یه ظرف با همزن میزنیم تا بافتش یکدست بشه،بعد شکر و تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه کنید و با همزن بزنید با تخم مرغ اخر وانیل رو هم بریزیدو نهایتا نوبت اضافه کردن زست لیمو ترش و ماست هستش که به ملات پنیری اضافه کنید و فقط در حد یکدست شدن مواد هر مرحله رو با همزن بزنید.
( اصلا مواد رو زیاد نزنید که باعث میشه روی چیز کیکتون ترک بخوره)
حالا، نوبت اینه که دور قالب کمربندیتون رو چند لایه محکم فویل بکشید (این کار برای اینه که آب داخل قالب نفوذ نکنه، پس حسابی محکم کاری کنید که اگه اب توش بره تمام کارتون خراب میشه) و بعد ملات پنیری رو روی کراست داخل قالب بریزید و قالب رو داخل یه سینی که لبه هاش ارتفاع داره بزارید و توی سینی رو اب بریزید و بعد هم توی فر قرار بدین.
با اینکار به اصطلاح در قنادی حمام آب درست کردن میگن که باعث میشه چیز کیکتون رطوبت خودش رو حفظ کنه.
کیک باید دو ساعت توی فر بمونه تا بپزه.
رمز این چیزکیک اینه که با حرارت کم و مدت زمان طولانی بپزه
برای من دو ساعت و نیم طول کشید تا چیزی که میخوام بشه.
باید روش طلایی بشه و کمی پف کنه اینا نشونه ی پخت کاملش هست.
بعد پخت حدود ۷تا ۸ ساعت بزارید توی فر خاموش در بسته همونجوری استراحت کنه. (من شب درست کردم تا صبح توی فر موند)
بعد اروم کمربند قالب رو باز کنیدو بزاریدش یخچال چند ساعتم تو یخچال باشه بعد سروش کنید.
امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید