دستور پخت کیک اسفناج :
سلام سلام حالتون چطوره قشنگا
از ايتم های یلدا کدومو برای امشب آماده کردین؟
چیز کیک اسفناج رو سالهای پیش درست کرده بودم
امروز کیک اسفناج درست کردم و اومدم تا وقت هست براتون رسپی بزارم شاید دوسش داشتین و برای امشب درستش کردین
تنبلی نکنین پاشین دست بکار شین. با شاگرد زرنگا کار دارما
مواد لازم:
- آرد قنادي ٢ پيمانه
- شكر ١ و ١/٢ پيمانه
- روغن مايه ١/٢ پيمانه
- شير ١/٢ پيمانه
- بكينگ پودر ٢ ق چ
- تخم مرغ ٣ عدد
- پوره اسفناج ١/٢ پيمانه
- وانيل ١/٢ ق چ
- پودر هل ١ ق چ
دستور پخت کیک اسفناج :
براي تهيه پوره اسفناج نصف ليوان شير رو با برگ هاي تازه و جوان اسفناج رو داخل ميكسر ريخته و ميكس كنيد تا جمعا يك ليوان پوره اسفناج داشته باشين.
حالا ارد و بكينگ پودر و پودر هل رو سه بار الك كنيد و كنار بزارين.
فر رو با حرارت ١٧٥ درجه روشن كنيد تا گرم بشه.
تخم مرغ و شكر و وانيل رو براي ٤ دقيقه بزنيد تا كرمي و كشدار بشه.
روغن و شير و نصف ليوان پوره اسفناج رو بهش اضافه كنيد و مخلوط كنيد، بعد مواد اردي رو كم كم بهش اضافه كنيد.
مايع كيك رو توي قالب چرب و ارد پاشي شده بريزين و براي ٤٥ دقيقه بزارين توي فر و بهش اجازه پخت بدين
بعد از خنک شدن هم برش بزنید و با خامه فرم گرفته تزئین کنید