• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک شکلاتی با مغزی نارگیل : طرز تهیه کیک مغزدار با روش آسان

    کیک شکلاتی با مغزی نارگیل

    آموزش درست کردن کیک شکلاتی با مغزی نارگیل:

    • تخم مرغ ۴ عدد
    • روغن ۱۰۰ گرم
    • شکر ۱۸۰ گرم
    • شیر ۱۰۰ گرم
    • آرد ۱۸۰ گرم
    • پودر کاکائو ۳۰ گرم
    • بکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری

    طرز تهیه کیک شکلاتی با مغزی نارگیل :

    تخم مرغ ها و شکر رو برای دو دقیقه هم بزنید با دور تند همزن. روغن و شیر رو اضافه و در حد مخلوط شدن بزنید.
    ارد و بکینگ پودر و‌ پودر کاکائو رو با هم مخلوط و‌ الک کنید و در دو مرحله به ملات کیک اضافه کنید و فولد کنید.
    قالب رو کاغذ روغنی بندازید (مال من ۲۲ سانت بود)
    نیمی از ملات کیک رو بریزین داخلش و بزارید برای ۲۵ دقیقه توی فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه تا بپزه.
    تو این فاصله هم کرم مغزی کیک رو اماده کنید:

    ۵۰ گرم شکر رو به همراه ۲۰ گرم نشاسته ذرت رو مخلوط کنید و ۲۵۰ میلی لیتر شیر رو کم کم بهش اضافه کنید و هم بزنید و بزاریدش روی حرارت ملایم تا مثل فرنی غلیظ بشه.. در اخر ۱/۴ قاشق چایخوری عصاره نارگیل و ۴۰ گرم پودر نارگیل رو بهش اضافه کنید و مخلوطش کنین و از روی حرارت بردارین. روش رو سلفون بکشید تا کیک مرحله ی اول پختش تموم میشه.

    بعد از ۲۵ دقیقه کیک رو از فر دربیارید و کرم رو در مرکز کیک بریزید و از باقی ملات کیک روش بریزید و صاف کنید و کیک رو برای ۲۰ دقیقه بزارید داخل فری که البته دما رو به ۱۷۰ درجه کاهش دادین
    بعد از اینکه سرد شد کیک رو با پودر نارگیل و پودر قند تزئین و سرو کنین
    خوب حالا بگین ببینم نظرتونه؟
    دوسش داشتین؟

    کیک شکلاتی با مغزی نارگیل

    About The Author