آموزش درست کردن و طرز تهیه گلت توت فرنگی:
- توت فرنگی ۴۰۰ گرم
- شکر ۷ قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری سر صاف
خمیر گلت:
- آرد ۲۵۰ گرم
- کره سرد یخچالی ۱۰۰ گرم
- پودر قند ۲ قاشق غ
- وانیل مایع مرغوب ۱/۲ قاشق چ
- باترمیلک ۱/۳ پیمانه (برای داشتن باترمیلک به ۱/۳ پ شیر، یک قاشق چایخوری سرکه اضافه کنید و بدون اینکه هم بزنید اجازه بدید بمونه چند دقیقه تا شیر ببره)
طرز تهیه گلت توت فرنگی:
ابتدا توت فرنگی های کات شده رو با نشاسته ذرت و شکر مخلوط کنید . بزارید روی حرارت تا پخته بشه. اصلا بهش آب اضافه نکنید . نیاز هم نیست خیلی له بشه. همین که کمی لعابدار بشه از روی حرارت بردارید و بریزید توی ابکش تا کاملا شهدش ازش جدا بشه
حالا آرد و پودر قند و کره سرد تکه تکه شده و وانیل بریز داخل غذاساز تا شبیه خرده شن بشن،
بعد باترمیلک رو اضافه کنید . چند پالس بزنید تا مخلوط بشه و خمیر جمع بشه. خمیر رو سریع روی کاغذ نسوز یا کاغذ روغنی با وردنه بشکل گرد پهن کنید . توت فرنگی ها رو بریزید در مرکز گلت . خمیر دورش رو برگردونید و چین دار جمعش کنید.
(دقت کنید باید خمیر سرد باشه. اگه با غذاساز بزنید کمتر از ۲ دقیقه زمان میبره و خمیر هنوز سرمای لازم رو داره. ولی اگه غذاساز نداشتین میتونید با نوک انگشتانتون، دقت کنید نوک انگشت خمیر رو ورز بدید . بعد از اماده شدنش یک ساعت توی کیسه بزارید تو یخچال بمونه تا خنک شه بعد پهنش کنید)
حالا برای رومال خمیر زرده تخم مرغ و کمی شیر رو مخلوط کنید و روی خمیر بزنید . پرک بادام هم بریزید کمی و تمام
بره تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه .
برای پخت گلت باید کمی زیر گلت رنگ بگیره و خودش رو بگیره تا مطمعن بشید پخته
رسپی این گلت بی نظیر رو از پیج استاد عزیزم خانم بنایی فر برداشتم. فقط مقدار توت فرنگي ها رو كمي بيشتر ريختم
چند تا نكته:
چند تا توت فرنگي تازه کات شده روي توت هاي پخته بريزيد براي ظاهر زيباترش.
از سس جدا شده از توت فرنگي ها هم براي سرو گلت روي بستني و گلتتون استفاده كنيد كه طعمش رو بي نهايت دلچسب تر ميكنه