• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه حلوا مسقطی + نکات کلیدی

    طرز تهیه حلوا مسقطی

    طرز تهیه حلوا مسقطی:

    مواد لازم:

    • نشاسته گل ۱ لیوان
    • شکر ۱ و ۱/۲ لیوان
    • آب ۳ لیوان
    • گلاب ۱/۲ لیوان
    • زعفران دم کرده غلیظ هر چی بیشتر بهتر
    • خلال بادام ۱/۲ لیوان
    • روغن مایع ۱/۲ لیوان
    • کره ۳۰ گرم

    طرز تهیه حلوا مسقطی :

    برای درست کردن مسقطی شیرازی اب رو با نشاسته و شکر مخلوط میکنیم تا نشاسته باز و حل بشه.
    داخل قابلمه مورد نظر میریزیم و مدام هم میزنیم تا بجوش بیاید.
    یادتون باشه در تمام مراحل باید زیر اجاق کم باشه تا یه حلوای یکدست و خوشمزه حاصل بشه.
    وقتی کمی غلیظ شد گلاب و روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.


    در حین هم زدن، کره رو هم بهش اضافه میکنیم.
    روغن رنگ خوبی به حلوا میده و کره طعمشو فوق العاده میکنه
    بعد از بیست دقیقه جوشیدن زعفران رو بهش اضافه میکنیم و بادام هایی که برای چند دقیقه بدون روغن داخل ماهیتابه روی حرارت متوسط تفت دادیم تا عطرش ازاد بشه


    وقتی کااااملا غلیظ شد داخل ظرف مورد نظر میریزیم واجازه میدیم کمی تو فضای آشپزخونه بمونه تا خودشو بگیره و بعد هم برای یک ساعت میزاریمش توی یخچال.
    حلوای معرکتون آمادست


    امتحانش کنین و از طعم بی نظیرش کنار عزیزانتون لذت ببرید.
    کامتون شیرین عزیزای دلم

    طرز تهیه حلوا مسقطی

    About The Author