آموزش درست کردن و طرز تهیه چیزکیک نارگیل:
- برای کراست: بیسکوییت پتی بور ۲۰۰ گرم
- کره ۱۰۰ گرم
- برای قسمت پنیری: ۲۰۰ میلی لیتر خامه صبحانه
- پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
- اسانس نارگیل ۸ قطره
- شیر عسلی نصف قوطی
- پودر نارگیل ۱۰۰ گرم
- پودر قند بنا به ذائقتون میتونید ۵ قاشق غذاخوری بریزید یا اصلا حذفش کنین.
- شکلات سفید ۵۰ گرم
- پودر ژلاتین ۱۵ گرم
- آب سرد ۵۰ میلی لیتر
طرز تهیه چیزکیک نارگیل:
بیسکوئیت ها رو با پودر کنید و با کره اب شده مخلوط کنید کف و دیواره های قالب ۲۰ سانتی رو بپوشونید و خوب پرس کنید و بزارید یخچال.
برای قسمت پنیری پودر ژلاتین رو بریزید روی اب سرد و بزارین روی بخارکتری تا شفاف بشه و بعد بزاریدش کنار تا به دمای اتاق برسه.
شکلات سفید رو هم خرد کنید و بزارید روی حرارت کنری تا اب بشه.
حالا تمام مواد رو بجز پودر نارگیل و ژلاتین رو داخل یه ظرف با همزن مخلوط کنید تا یکدست بشه، بعد پودر نارگیل وژلاتین رو بریزید و با همزن دستی مخلوطش کنید. کراست رو از یخچال بیرون بیارید و ملات پنیری رو بریزید روش و نهایتا هم روی چیز کیکتون رو پودر نارگیل بپاشین و تمام. بزارید یه شب تو یخچال باشه.
برای سرو یک ربع بزاریدش بیرون تا موقع برش زدن بیسکوئیت پودر نشه.
شدیدا توصیه میکنم درستش کنین و ازش نهایت لذت رو ببرید کنار عزیزانتون
الهی همیشه سالم و شاد باشین کنارشون