• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    مینی کیک نارگیلی : طرز تهیه کیک نارگیلی خوشمزه + نکات کلیدی

    مینی کیک نارگیلی

    دستور پخت مینی کیک نارگیلی:

    مواد لازم:

    • بیسکوییت شکلاتی ۸۰۰ گرم
    • کره اب شده ۱۵۰ گرم
    • شیر ولرم ۲۵۰ میلی لیتر

    مواد لازم برای قسمت نارگیلی:

    • شیر سرد یک پیمانه
    • خامه صبحانه ۱ پاکت
    • پودر قند ۱۰۰ گرم
    • پودر نارگیل بین ۱.۵ تا ۲ پیمانه متغیر

    برای گاناش:

    • شکلات تخته ای تلخ ۱۰۰ گرم
    • کره اب شده دو ق غ

    طرز تهیه مینی کیک نارگیلی:


    ابتدا بیسکوییت رو بریزید توی غذا ساز و خرد کنید. شیر رو گرم کنید و کره رو بهش اضافه کنید. به بیسکوییت ها اضافه کنید و توی غذا ساز میکس کنید و دوباره مخلوط کنید، تا حالت خمیری پیدا کنه، شیر سرد ، خامه صبحانه، پودر قند رو با هم مخلوط کنید ، کم کم پودر نارگیل رو اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کنه البته سفت باشه، شکلات رو با کره بنماری کنید، توی یک لیوان رو سلفون بکشید

    ابتدا لایه بیسکوییت، بعد قسمت نارگیلی رو اضافه کنید هر قسمت رو میریزید فشار بدید تا خوب فشرده بشه، کیک رو اروم با سلفون از توی لیوان در بیارید ، روش شکلات اب شده بریزید برای یک ساعت مینی کیک ها رو بزارید توی یخچال تا خودش رو بگیره و تمام .

    طرز تهیه مینی کیک نارگیلی

    About The Author