دستور پخت و طرز تهیه کفتا کباب کوبیده لبنانی:
مواد مورد نیاز:
- گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم
- پیاز ۱ عدد درشت
- جعفری ۴ ق غ خرد شده
- نعناع یا پونه کوهی ۲ ق غ
- سماق قرمز ۱ ق چ
- زیره نصف ق چ
- فلفل سیاه نصف ق چ
- پاپریکا نوک ق چ
- تخم گشنیز نصف ق چ
- نمک به مقدار لازم
- دارچین نصف ق چ
- سیر ۲ حبه رنده شده
طرز تهیه کفتا:
ابتدا پیاز رو رنده کنید و ابش رو کاملا بگیرین، توی یک کاسه بزرگ گوشت و پیاز رو با هم مخلوط کنید، تمام مواد رو به گوشت اضافه کنید و خوب ورز بدید حدودا ۵ الی ده دقیقه ، تا حالت چسبندگی پیدا کنه بعد روی کاسه رو سلفون بکشید و یک ساعت استراحت بدید بعد از استراحت به اندازه یک نارنگی گوشت بردارید و به دلخواه روی سیخ های چوبی یا فلزی شکل بدید ، میتونید کباب رو روی گریل یا زغال درست کنید ، برای گریل فقط ظرف گریل رو چرب کنید و با حرارت متوسط کباب کنید.
نوش جان