• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    رسپی کوکو شکم پر : کوکوی خوشمزه و مجلسی + نکات کلیدی

    رسپی کوکو شکم پر

    طرز تهیه و رسپی کوکو شکم پر:

    مواد لازم:

    • سیب زمینی ابپز
    • ارد برنج نصف لیوان
    • نمک و فلفل
    • پاپریکا
    • پودر سیر و پیاز
    • سیر رنده شده
    • نشاسته ذرت ۲ ق غ
    • پنیر پارمزان

    مواد داخل کوکو:

    • قارچ خرد شده
    • پیاز
    • سیر رنده شده
    • نمک و فلفل
    • پودر سیر و پیاز
    • کدو سبز
    • فلفل دلمه
    • جعفری خرد شده
    • پنیر چدار

    رسپی کوکو شکم پر :

    سیب زمینی رو بزارید اب پز بشه، بعد سیب زمینی رو پوره کنید و بزارید خنک بشه و تمام مواد رو با سیب زمینی مخلوط کنید .

    برای مواد داخل شکم سیب زمینی ، پیاز رو نگبنی خرد کنید ، تفت بدید ، طلایی که شد قارچ رو اضافه کنید ، ابش گرفته شد ، کدو رو اضافه کنید ، نرم که شد ، فلفل دلمه و ادویه ها رو اضافه کنید خوب سرخ شدن مواد شعله رو خاموش کنید و بزارید خنک بشه، از مواد کوکو بردارید با دست شکل بدید وسطش رو گود کنید مواد رو بزارید داخلش و ببندید ، توی تابه نچسب با کمی روغن دوطرفش رو سرخ کنید .

    نکته:
    از ارد سوخاری هم میتونید استفاده کنید، وقتی کوکو رو شکل دادید قبل از سرخ کردن دو طرفش رو ارد سوخاری بزنید و سرخ کنید .

    از سوسیس یا کالباس یا مواد گوشتی هم میتونید برای توی شکم سیب زمینی استفاده کنید .

    نوش جان

    رسپی کوکو شکم پر

    About The Author