طرز تهیه و رسپی کوکو شکم پر:
مواد لازم:
- سیب زمینی ابپز
- ارد برنج نصف لیوان
- نمک و فلفل
- پاپریکا
- پودر سیر و پیاز
- سیر رنده شده
- نشاسته ذرت ۲ ق غ
- پنیر پارمزان
مواد داخل کوکو:
- قارچ خرد شده
- پیاز
- سیر رنده شده
- نمک و فلفل
- پودر سیر و پیاز
- کدو سبز
- فلفل دلمه
- جعفری خرد شده
- پنیر چدار
رسپی کوکو شکم پر :
سیب زمینی رو بزارید اب پز بشه، بعد سیب زمینی رو پوره کنید و بزارید خنک بشه و تمام مواد رو با سیب زمینی مخلوط کنید .
برای مواد داخل شکم سیب زمینی ، پیاز رو نگبنی خرد کنید ، تفت بدید ، طلایی که شد قارچ رو اضافه کنید ، ابش گرفته شد ، کدو رو اضافه کنید ، نرم که شد ، فلفل دلمه و ادویه ها رو اضافه کنید خوب سرخ شدن مواد شعله رو خاموش کنید و بزارید خنک بشه، از مواد کوکو بردارید با دست شکل بدید وسطش رو گود کنید مواد رو بزارید داخلش و ببندید ، توی تابه نچسب با کمی روغن دوطرفش رو سرخ کنید .
نکته:
از ارد سوخاری هم میتونید استفاده کنید، وقتی کوکو رو شکل دادید قبل از سرخ کردن دو طرفش رو ارد سوخاری بزنید و سرخ کنید .
از سوسیس یا کالباس یا مواد گوشتی هم میتونید برای توی شکم سیب زمینی استفاده کنید .
نوش جان