طرز تهیه پودینگ قهوه:
مواد لازم:
- بیسکوییت پتی بور پودر شده ۳ بسته
- شیر پرچرب ۲ پیمانه
- شکر یک سوم پیمانه
- موز کاملا رسیده ۲ عدد
- پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
- خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
- نشاسته ذرت ۳ ق غ
- کره ۲۵ گرم
- قهوه غلیظ یک چهارم پیمانه ( یک شات اسپرسو)
- زرده تخم مرغ دو عدد
- وانیل نصف ق چ
- گردو خرد شده
طرز تهیه پودینگ قهوه :
ابتدا زرده های تخم مرغ رو با شکر ، نشاسته ذرت و مقداری شیر خوب مخلوط کنید . برای اینکار از همزن دستی استفاده کنید. ظرف رو بزارید روی حرارت ملایم و مدام هم بزنید . ما بقیه شیر رو اضافه کنید تا غلیظ بشه حدودا ۲۰ دقیقه هم زمان میبره وقتی مایه غلیظ شد کره و وانیل رو اضافه کنید و خوب هم بزنید . توی ظرف جدا گانه ، پنیر خامه ای و مقداری از مایه رو خوب مخلوط کنید. بعد قهوه و خامه رو اضافه کنید و مواد رو به پودینگ برگردونید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه بزارید خنک بشه. توی ظرف سرو ، یک لایه پودینگ ، یک لایه بیسکوییت و موز و گردو و دوباره یک لایه پودینگ تا ظرف کامل بشه. بعد از اون چند ساعت بزارید توی یخچال تا خودشو بگیره .
نوش جان