طرز تهیه سارای تاتلیسی:
مواد لازم:
- شیر ۴.۵ لیوان
- آرد نصف پیمانه
- پودر نشاسته گندم ۲ ق غ
- وانیل ۱ ق م
- کره ۱ ق غ
- شکر نصف لیوان
- شکلات تخته ای ۴۰۰ گرم
- خامه نصف لیوان
- پودر نارگیل، فندق، پسته یا خلال بادام و پسته برای کنار دسر
طرز تهیه سارای تاتلیسی :
ابندا شیر، ارد ، نشاسته و شکر رو مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه، بهش حرارت میدیم البته ملایم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه، بعد کره و وانبل رو هم اضافه میکنیم حدوده ۵ دقیقه هم میزنیم بعد مایه رو میریزیم توی قالب دلخواه و دو ساعت میزاریمش توی یخچال تا خودش رو بگیره، قالب رو از توی یخچال در بیارید ، دسر رو با کمک نوک چاقو از قالب جدا کنید، شکلات و خامه رو به صورت بنماری اب کنید، کناره های دسر رو با انواع مغزیجات تزیین کنید کامل همه جای دسر رو بپوشونه بعد روی دسر رو هم شکلات ابشده بریزید و دوباره بزارید توی بخچال تا خودش رو بگیره و تمام.