آموزش درست کردن سیبزمینی تنوری با سس سیر:
مواد مورد نیاز:
- سیب زمینی متوسط
- روغن زیتون
- پودر سیر و پیاز
- نمک و فلفل سیاه
- سیر رنده شده
- اویشن
- اب لیمو تازه
- پنیر پارمزان
- پودر رز ماری
طرز تهیه سیبزمینی تنوری با سس سیر:
روش پخت:
سیب زمینی ها رو خوب بشورید ، با پوست بزارید به مدت ۲۰ دقیقه بپزن ، بعد بزارید خنک بشن ، توی سینی فر کاغذ روغنی بزارید ، سیب هارو بچینید توی سینی ، با ته لیوان فشار بدید که پهن بشن ، توی یک کاسه بقیه مواد رو مخلوط کنید، رو روی سیب هارو باهاش رومال کنید، بزارید ده دقیقه بپزه ، از فر در بیارید و سمت دیگه سیب هارو هم رومال کنید و ده دقیقه زمان بدید تا برشته بشه و تمام.
سس سیر:
- ماست یونانی ۱ لیوان
- مایونز کم چرب ۱ ق غ
- اب لیمو تازه
- سیر رنده شده
- روغن زیتون
- نمک و فلفل
- جعفری خرد شده
همه مواد رو مخلوط کنید و کنار سیب زمینی ها سرو کنید .
نوش جان