دستور پخت املت تند مراکشی:
سلام صبح گرم تابستونیتون بخیر
از خدا میخوام حال دل همگیمون خوب باشه
یه صبحانه جانانه و خوشمزه واستون اوردم درست کنید و حالشو ببرید
مواد لازم :
- اول کمی حس بعدش شور و حال
- تخم مرغ
- سیر رنده شده ۲ حبه
- پیاز ۱ عدد
- گوجه گیلاسی نصف شده نصف لیوان
- نمک و فلفل
- فلفل سبز تند ساطوری شده نصف ق غ یا فلفل چیلی
- پودر زیره و زنجبیل هرکدوم نصف ق چ
- گشنیز ساطوری شده ۲ ق غ
طرز تهیه املت تند مراکشی:
ابتدا پیاز رو خیلی ریز خرد کنید ، توی روغن زیتون تفت بدید سبک که شد سیر رو اضافه کنید حواستون باشه سیر نسوزه. بوی سیر که بلند شد ادویه ها و گشنیز و فلفل تند رو اضافه کنید بعد نوبت گوجه هاس. وقتی سرخ و نرم شدن تخم مرغ ها رو روی مواد بشکنید هم نزنید. نمک و فلفل رو اضافه کنید و زمان بدید تا تقریبا سفت بشن و املت امادس.
نوش جان