• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    مرغ با سس خامه : طرز تهیه مرغ خوشمزه و آسون + نکات کلیدی

    مرغ با سس خامه

    دستور پخت مرغ با سس خامه:

    سلام دوستان روزتون بخیر
    این دستوری که امروز براتون تهیه کردم خیلی سریع حاضر میشه و واقعا خوشمزه است و می تونید با برنج یا پاستا و یا سبزیجات نوش جان کنید . پیشنهاد می کنم حتمااا امتحانش کنید

    • سینه ی مرغ ۳ عدد
    • قارچ ۲۰۰ گرم
    • خامه ۲۰۰ گرم
    • آب مرغ ۱.۵ لیوان
    • کره ۵۰ گرم
    • پنیر پارمزان ۵۰ گرم
    • سیر دو حبه
    • آویشن یک ق چ
    • پاپریکا یک ق چ
    • پودر پیاز یک ق چ
    • آبلیمو یک ق غ
    • نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه مرغ با سس خامه:

    در ابتدا سینه های مرغ را از طول به دو قسمت تقسیم کرده تا ضخامت آن کمتر شود و در مراحل پخت راحت تر بپزد و آن را در ترکیب کره و روغن خوب تفت دهید تا سطح آن طلایی شود. سپس مرغ ها را از روغن خارج کرده و سیر های رنده شده و یا ریز خرد شده را به روغن اضافه و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد سپس قارچ ها را اضافه کنید و تفت دهید .

    آویشن ، پودر پیاز ، پاپریکا ، نمک و فلفل را اضافه کنید و با حرارت بسیار کم به مدت یک دقیقه تفت دهید . سپس خامه ی رقیق شده با آب مرغ و پنیر پارمزان را اضافه کنید و هم بزنید تا به جوش بیاید سپس مرغ ها و آبلیمو را اضافه کرده و در تابه را ببندید تا کمی سس خوراک غلیظ تر شود و مرغ ها نیز کامل بپزد . نوش جان

    مرغ با سس خامه

    About The Author