دستور پخت شیرینی کلمپه خرمایی:
طرز تهیه شیرینی کلمپه خرمایی:
۱۲۵ گرم روغن جامد پخت و پز و ۱۲۵ گرم روغن قنادی و
۱۲۰ گرم پودر قند رو حدود ۱ دقیقه در حد مخلوط شدن هم میزنیم. ۱ عدد تخم مرغ و ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل رو افزوده وکمی هم میزنیم ۱/۸ لیوان آب و۱/۴ لیوان شیر و ۳_۴ لیوان آرد رو کمکم افزوده و در حد جمع شدن خمیر آرد اضافه کنید و با نوک انگشتان ورز دهید به هیچ وجه خمیر رو با کف دست ورز ندهید ۰/۵ ساعت تو یخچال بزارید خمیر رو حدود ۰/۵ میلیمتر پهن کنید با قالب بزنید حدود ۱/۴ ق چ مواد میانی بریزین و بپیچین داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ _۲۰ دقیقه در حد طلایی شدن زیر خمیر، مواد میانی شامل گردوی ریز شده، خرمای پوست گرفته و پوره شده، جوز هندی، دارچین، پودر زنجبیل و یک قاشق روغن مایع می باشد.