• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دنر مرغ گرم : طرز تهیه ساندویچ خوشمزه و آسون تو خونه + نکات کلیدی

    دنر مرغ گرم

    دستور پخت ساندویچ دنر مرغ گرم:

    طرز تهیه دنر مرغ گرم :

    دوستان این غذای خوشمزه رو معمولا با برنج سرو میکردم. ولی این بار دیدم ورژن نونیش خیلی دلچسب تره شما میتونید با هر کدوم دلتون خواست سرو کنید و لذت ببرید.


    یه دونه پیاز رو خلالی برش بزنید و توی دو قاشق روغن زیتون تفت بدید تا یه کوچولو طلایی بشه بعد سه عدد مغز ران (یا فیله)که نواری برش خورده رو اضافه کنید به همراه ادویه مرغ و زعفرانِ حسابی تفت بدید و دربش رو بزارید با آب خودش بپزه.دو عدد بادمجان نواری برش خورده و یه دونه فلفل دلمه ی نواری(من نصف سبز و نصف قرمز ریختم) و یک بسته کوچیک قارچ و نمک و یک قاشق آبلیمو بهش اضافه کنید و با درب بسته و حرارت ملایم بزارید مواد بپزن تا آبشون کشیده بشه هیچ آب اضافه ای بهش نزنید.
    در نهایت خوراک خوشمزه ی شما حاضره.


    بدون نون هم اگه سرو بشه با سالاد بعنوان یک وعده کامل سیر کننده هست
    نوش جان

    دنر مرغ گرم

    About The Author