• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    نان رول پشمکی : دستور پخت نون خونگی و خوشمزه

    نان رول پشمکی

    دستور پخت نان رول پشمکی :

    مواد لازم:

    • 80 میلی لیتر شیر ولرم (یا 1/3لیوان فرانسوی دسته‌دار).
    • 1 قاشق مرباخوری ( 5 گرم) خمیر مایه خشک فوری.
    • 300 گرم آرد سفید قنادی یا آرد نان فانتزی.
    • 30 گرم شکر (حدود 3 قاشق غذاخوری ).
    • 1عدد تخم مرغ کامل.
    • 100 گرم خامه مایع (صبحانه ).
    • 1 قاشق چایخوری نمک.
    • مواد میانی:
    • 1 بسته پنیر
    • (مواد میانی میتونید هر چی دوست دارید بزارید فقط آبکی و چرب نباشه.)

    طرز تهیه نان رول پشمکی :

    شیر ولرم + 1 قاشق غذاخوری شکر و خمیر مایه را مخلوط کنید ، بزارید 5-10 دقیقه بماند تا عمل تخمیر انجام شود.
    تمام مواد خشک را مخلوط کنید و بهمراه خمیر مایه عمل آمده شده، تخم مرغ و شکر ،خامه و نمک را در یک کاسه بریزید و با همزن دستی بزنید تا خمیر نرمی بدست بیاد، اگه دیدید خمیر چسبندگی دارد حدود 10 تا 15 دقیقه ورز بدید تا چسبندگی خمیر گرفته شود.
    روی خمیر را بپوشانید و 30-60 دقیقه استراحت دهید.


    خمیر را به 5 قسمت مساوی تقسیم کنید و 15 دقیقه دیگر استراحت بدید.
    طبق ویدئو خمیر را روی سطح کار با وردنه به شکل بیضی باز کنید و شکل دهید و از مقداری پنیر پر کرده و رول کنید .
    خمیر را در یک قالب با قطر7×20 سانتی متر که کاغذ روغنی انداخته و چرب شده‌ بزارید.


    روی قالب را سلفون بکشید و 60 دقیقه دیگر استراحت دهید، سپس با شیر رومال کنید و بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 175-180 درجه با حرارت بالا و پایین به مدت 18-15 دقیقه تا پخته شود (مدت پخت به فر شما بستگی دارد).
    بعد از پخت با کره آب شده رومال کنید.

    نان رول پشمکی

    About The Author