دستور پخت نان رول پشمکی :
مواد لازم:
- 80 میلی لیتر شیر ولرم (یا 1/3لیوان فرانسوی دستهدار).
- 1 قاشق مرباخوری ( 5 گرم) خمیر مایه خشک فوری.
- 300 گرم آرد سفید قنادی یا آرد نان فانتزی.
- 30 گرم شکر (حدود 3 قاشق غذاخوری ).
- 1عدد تخم مرغ کامل.
- 100 گرم خامه مایع (صبحانه ).
- 1 قاشق چایخوری نمک.
- مواد میانی:
- 1 بسته پنیر
- (مواد میانی میتونید هر چی دوست دارید بزارید فقط آبکی و چرب نباشه.)
طرز تهیه نان رول پشمکی :
شیر ولرم + 1 قاشق غذاخوری شکر و خمیر مایه را مخلوط کنید ، بزارید 5-10 دقیقه بماند تا عمل تخمیر انجام شود.
تمام مواد خشک را مخلوط کنید و بهمراه خمیر مایه عمل آمده شده، تخم مرغ و شکر ،خامه و نمک را در یک کاسه بریزید و با همزن دستی بزنید تا خمیر نرمی بدست بیاد، اگه دیدید خمیر چسبندگی دارد حدود 10 تا 15 دقیقه ورز بدید تا چسبندگی خمیر گرفته شود.
روی خمیر را بپوشانید و 30-60 دقیقه استراحت دهید.
خمیر را به 5 قسمت مساوی تقسیم کنید و 15 دقیقه دیگر استراحت بدید.
طبق ویدئو خمیر را روی سطح کار با وردنه به شکل بیضی باز کنید و شکل دهید و از مقداری پنیر پر کرده و رول کنید .
خمیر را در یک قالب با قطر7×20 سانتی متر که کاغذ روغنی انداخته و چرب شده بزارید.
روی قالب را سلفون بکشید و 60 دقیقه دیگر استراحت دهید، سپس با شیر رومال کنید و بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 175-180 درجه با حرارت بالا و پایین به مدت 18-15 دقیقه تا پخته شود (مدت پخت به فر شما بستگی دارد).
بعد از پخت با کره آب شده رومال کنید.