دستور پخت و طرز تهیه پاستای فتا:
پاستا خودش کم طرفدار داشت، الان با این ترکیب غوغا کرده حسابی
طرز تهیه پاستای فتا :
برای این پاستای آسون و خوشمزه فقط به پنیر فتا (همون پنیر روزانه یا پنیر دانمارکی یا حالا هر پنیر سفید دیگه ای، که خودم شخصا روزانه رو دوست تر میدارم، میتونین استفاده کنید) و گوجه گیلاسی (یا گوجه نگینی شده، که البته گیلاسی بهتره!!) و ریحون (یا جعفری) و روغن زیتون، یکی دو حبه سیر و صد البته پاستا نیاز داریم
اول گوجه و پنیرو بزارید تو ی ظرف مناسب و روش روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه بزنید
بزارید تو فر، حدود 40 دقیقه با دمای 180 درجه
گوجه که پخت، درش بیارید و پنیر و پا چنگال له کنید و با گوجه حسابی مخلوطش کنید و ریحون بهش اضافه کنید
حالا پاستای آبکش شده رو اضافه کنید و تمام، به همین سادگی، خیلیم خوشمزس، خیلی هم آسونه، خیلیم ارزونه
همه چیشو از سوپری سر کوچه میتونین بخرین
درست کنید و لذت ببرید
نوشجان