دستور پخت ساندویچ میت بال پنیری:
مواد لازم برای 5 نفر:
- ۲۰۰ گرم گوشت گوساله چرخ کرده
- يک عدد تخم مرغ
- 1 عدد پياز خرد شده
- يک حبه سير له شده
- يک قاشق غذاخوري جعفري خرد شده
- دو قاشق غذاخوري آرد سوخاري
- 4-5 قاشق غذاخوري روغن
- نوک قاشق چايخوري پودر دارچين
- نمک و فلفل
مواد لازم برای سس کوفته:
- نيم کيلوگرم گوجه فرنگي
- دو حبه سير
- يک قاشق غذاخوري ريحان خرد شده
- 1 قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي
- يک قاشق غذاخوري روغن زيتون
- نمک و فلفل
طرز تهیه ساندویچ میت بال پنیری:
روغن زيتون را در ماهي تابه ريخته، پياز و سير را در آن تف مي دهيم تا نرم بشوند. ماهي تابه را از روي گاز برداشته و کنار مي گذاريم تا خنک بشود. در کاسه اي گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، آرد سوخاري، جعفري، نمک ، فلفل و دارچين را با هم مخلوط کرده، کمي ورز مي دهيم. مخلوط به دست آمده را به ۱۵ قسمت تقسيم کرده و آنها را به صورت گرد در مي آوريم. نيم ساعت در يخچال قرار مي دهيم. در همين حين، براي درست کردن سس، گوجه فرنگي هارا شسته و 3 دقيقه در آب جوش مي اندازيم. پس از سرد شدن آنها، پوستشان را کنده، خردشان مي کنيم. يک قاشق غذاخوري روغن را در ماهي تابه ريخته، سير و ريحان را دو دقيقه در آن تف مي دهيم.
گوشت، آب گوجه فرنگي هاي خرد شده، سپس رب گوجه فرنگي و نمک و فلفل را به آن مي افزاييم. سس را به مدت ۱۵ دقيقه روي حرارت متوسط مي پزيم تا گوجه فرنگي ها نرم بشوند. در ماهي تابه ديگري، دو قاشق غذاخوري روغن زيتون می ریزیم و کوفته ها را ملايم در آن تف مي دهيم تا دور کوفته ها پخته بشود. سس را روي کوفته ها ريخته، به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقيقه مي پزيم. سپس کوفته ها رو به همراه سس در نان ساندویچی قرار می دهیم و سطح آن را با پنیر بپوشانید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر اب بشه و کمی نان ها ترد بشه و سپس نوش جان کنید
نکته : برای مرحله آخر از ماکروفر یا توستر هم می تونید استفاده کنید