• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    رسپی خورشت لوبیا سفید : طرز تهیه خورش سنتی و خوشمزه

    رسپی خورشت لوبیا سفید

    دستور پخت و رسپی خورشت لوبیا سفید:

    مواد مورد نیاز:

    • لوبیا سفید یک لیوان
    • گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
    • پیاز یک عدد بزرگ
    • گوجه فرنگی متوسط ۲ عدد
    • رب گوجه فرنگی دو.ق.غ
    • فلفل دلمه ای نصف یک عدد کوچیک

    رسپی خورشت لوبیا سفید:

    روش اول: پیازو نگینی خرد کنید تو روغن تفت بدین تا سبک بشه بهش ادویه (زرد چوبه، پاپریکا. فلفل قرمز. پودر سیر. پودر دارچین. ادویه ی خورشتی) بزنید و کمی تفت بدین طلایی شد گوشتها را میریزیم وتفت میدیم و اجازه میدیم آبش کشیده بشه و گوشتها سرخ بشن
    گوجه هارو از قبل پوست بگیرین یا رنده کنید خوب تفت بدین آبش که کشیده شد کمی روغن بریزید و تفت دهید کمی زردچوبه بزنید و و دو ق.غ رب گوجه اضافه کنید و و فلفل دلمه ای خرد شده را نیز اضافه میکنیم و تفت داده و سپس لوبیا هارو که از قبل خیس دادین و نیم پز کردین رو بهش اضافه کنین و تفت میدیم و در نهایت به گوشتمون اضافه میکنیم و نمک میریزیم و بعد اب اضافه میکنیم اول شعله زیاد باشه تا جوش بیاد بعد شعله رو کم کنین و بزارین اروم اروم بپزه و جا بیفته.


    برای چاشنی این غذا یا کمی غوره یا ابغوره میتونید بریزید که من لیمو عمانی ریختم
    نکته طلایی: میتونید یه مقدار از سیب زمینی رو جدا سرخ کنید و روش بزارید.

    امیدوارم عاشق این غذا باشین
    یک غذای محشر ایرانی که طرف دارای بسیاری داره
    البته از غذا های مورد علاقه منم هست

    رسپی خورشت لوبیا سفید

    About The Author