• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت کیک دورنگ : طرز تهیه کیک دورنگ خوشمزه

    دستور پخت کیک دورنگ

    طرز تهیه و دستور پخت کیک دورنگ:

    مواد لازم:

    • تخم مرغ 4 عدد
    • شکر 1 لیوان
    • روغن 1لیوان
    • شیر 1لیوان
    • آرد 3 لیوان
    • وانیل نصف ق چ /بیکینگ پودر 1ق م
    • پودر کاکائو 2 ق غ

    دستور پخت کیک دورنگ:

    تخم مرغ و شکر رو با هم زن دور تند به مدت 6 دقیقه هم میزنیم تا کشدار و کرمی بشه. آخر سر وانیل رو اضافه میکنیم ، حالا روغن رو اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم. بعد شیر رو اضافه میکنیم. آرد و بیکینگ پودر رو حتما دو بار الک میکنم و در سه مرحله به مواد کیک اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم، یک سوم از مواد رو جدا میکنیم و پودر کاکائو الک شده رو باهاش خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه، قالب رو چرب و آرد پاشی میکنیم .

    مواد سفید رو توی قالب می ریزیم و مواد کاکائویی رو روی مواد سفید میریزیم و با سیخ چوبی کمی مخلوط میکنیم. به مدت 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده با درجه 180 قرار میدیم، حتما با خلال دندون تست کنید که پخته باشه


    بعد از خنک شدن از قالب جدا کنید. من روی کیک شکلات تخته ای که روی حرارت کتری بنماری شده ریختم، امیدوارم خوشتون بیاد، سیو یادتون نره

    دستور پخت کیک دورنگ

    About The Author