آموزش درست کردن و طرز تهیه شیرینی بادامی:
مواد مورد نیاز:
- پودر قند ۱۰۰ گرم
- روغن جامد یا قنادی یا کره ۲۰۰ گرم
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- زنجبیل ۲ قاشق چایخوری
- آرد ۳۰۰ گرم
- نشاسته ذرت ۲۰ گرم
- بادام با پوست به میزان لازم
- سفیده تخم مرغ ۱ عدد
طرز تهیه شیرینی بادامی:
روغن و پودر قند را با همزن می زنیم تا یکدست و سبک شود بعد زرده ها زنجبیل و وانیل را افزوده و هم می زنیم و سپس آرد و نشاسته ذرت را افزوده و با کمک لیسک مخلوط می کنیم، سپس خیلی کم با دست ورز می دهیم تا خمیر جمع شود سپس داخل نایلون می گذاریم و ۱ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم . بعد خمیر را بین رو نایلون یا کاغذ روغنی با وردنه به ضخامت حدودا ۴ میل باز کرده و کاتر می زنیم و روی کاغذ روغنی داخل سینی فر قرار می دهیم ، بادام ها را درون سفیده تخم مرغ زده و روی شیرینی قرار و در فری که از قبل گرمکرده ایم با دمای ۱۷۰ درجه می پزیم . بعد پخت می توانید روی بادامها را با عسل رومال کنید .