مواد لازم سوپ آرتیشو و تره:
- خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
- سینه مرغ: ۲۰۰ گرم
- پیاز: یک عدد
- تره: یک دسته کوچک
- نمک: به میزان دلخواه
- شیر: یک لیوان
- آب: سه لیوان
- برنج: ۱۵۰ گرم
- کنسرو آرتیشو: یک قوطی
- روغن زیتون: مقداری
- زعفران: مقداری
- لیمو ترش تازه: یک عدد
طرز تهیه سوپ آرتیشو و تره :
ابتدا مرغ را ریز خرد می کنیم. با پیاز که آن را به چند قسمت تقسیم کرده ایم داخل قابلمه با کمی روغن زیتون تفت میدهیم.
به مرغ نمک و کمی زعفران اضافه میکنیم. همراه آب و برنج داخل قابلمه می ریزیم و اجازه میدهیم تا کاملا بپزند.
در اواخر پخت مثلا نیم ساعت بعد، آرتیشو را اضافه می کنیم. اجازه می دهیم تمام مواد با هم بجوشند.
وقتی تمام مواد با هم مخلوط شدند و پختند آنها را میکس میکنیم. تره ریز شده و شیر را به آن اضافه میکنیم. ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم می جوشانیم.
در نهایت خامه را به سوپ اضافه میکنیم. وقتی که گرم شد سوپ را از روی حرارت بر می داریم و سرو میکنیم.
این سوپ با آب لیمو ترش تازه سرو میشود.