دستور پخت راتاتویی با گوشت چرخ کرده:
سلام مهربونا؛ راتاتویی یک غذای فرانسوی گیاهیِ که من طبق ذائقه خودمون کمی گوشت بهش اضافه کردم امیدوارم خوشتون بیاد و امتحان کنید
مواد لازم:
- بادمجان ٢ عدد بزرگ
- سیب زمینی ٢عدد
- کدو سبز ۳ عدد متوسط
- پیاز١ عدد متوسط
- گوجه فرنگی ۳ عدد متوسط
- آویشن ۱ قاشق چایخوری
- هویج ٢عدد
- گوشت چرخکرده در صورت تمایل (با پیاز رنده شده، نمک، ادویه، زردچوبه هم میزنیم)
برای سس:
- نمک و فلفل سیاه و آویشن و پونه و ریحون به میزان لازم
- رب گوجه ١ ق
- گوجه رنده شده ١عدد
- آب یک لیوان
- روغن یک فنجان
- سس گوجه ١ ق
- سیر و پیاز سرخ شده در صورت تمایل
طرز تهیه راتاتویی با گوشت چرخ کرده :
رب و گوجه را همراه روغن کمی تفت میدهیم. نمک و فلفل و آویشن و پونه و سس گوجه را به سس اضافه می کنیم و می گذاریم تا بجوشد،، سس گوجه ما آماده است.
سبزیجات را برش های نازک میزنیم و کنار هم توی ظرف مورد نظر میچینم. گوشت را هم ما بین سبزیجات قرار میدهیم، سس آماده شده را روی سبزیجات می ریزیم و روی ظرف را با فویل آلومنیوم پوشانده و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت در طبقه وسط فر قرار می دهیم..بعد از این زمان چکشون کنین و وقتی پختن فویل و بردارین و بازم یکم تو فر بذارین تا آب اضافی راتاتوی کشیده بشه و یکم رو سبزیا رنگ عوض کنن و طلایی بشن من کمی پنیر پارمزان هم روی مواد ریختم،
عکسها رو ورق بزنید به همین راحتی و خوشمزگی