دستور پخت کیک سیب گردو دارچین:
مواد لازم:
- آرد 2پیمانه
- شکر ریز دانه 1پیمانه سر خالی
- روغن مایع سه چهارم پیمانه
- تخم مرغ 3عدد
- مغز گردوی خرد شده یک سوم پیمانه
- بیکینگ پودر 1و نیم ق مربا خوری
- وانیل نوک ق چ، پودر کاکائو 1ق چ، دارچین 1ق چ
- سیب رنده شده 1پیمانه
طرز تهیه کیک سیب گردو دارچین:
اول از همه آرد + بیکینگ پودر + پودر کاکائو + دارچین رو سه بار الک کنید. فر رو درجه 180 روشن کنید. قالب رو کاغذ روغنی بندازین و دیواره ها و کف رو چرب کنید. تخم مرغها رو با یک دوم شکر بزنید. کمی بعد مابقی شکر رو هم بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کشدار و حجیم بشه. وانیل رو هم اضافه کنید. روغن رو اضافه کرده و 30 ثانیه هم میزنیم. آرد الک شده رو در سه مرحله اضافه و با لیسک مخطوط میکنیم. با دور کند هم زن خیلی کم مخلوط میکنیم تا یکدست شود. حالا سیب و گردو ها را هم اضافه می کنیم و درون قالب می ریزیم و به مدت تقریبی 45 تا 55 دقیقه درون فر قرار میدهیم،
چون اهل خونه ما زیاد خامه دوست ندارن من با 300 گرم خامه قنادی فرم گرفته و مربای پوست پرتقال اونو تزیین کردم. شما هم هر جور که دوست داشتین باخامه یا بدون خامه میتونید نوش جان کنید،