• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک به کشمشی : دستور پخت کیک به کشمشی با روش آسون

    کیک به کشمشی

    دستور پخت کیک به کشمشی:

    مواد مورد نیاز:

    • تخم مرغ سه عدد درشت
    • شکر یک لیوان
    • آرد دو لیوان
    • روغن مایع سه چهارم لیوان
    • ماست یک چهارم لیوان
    • پوره بِه سه چهارم لیوان
    • کشمش یک سوم لیوان به دلخواه
    • بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
    • جوش شیرین یک قاشق چایخوری
    • وانیل یک چهارم قاشق مرباخوری
    • پودر زنجبیل یک قاشق چایخوری

    طرز تهیه کیک به کشمشیش :

    برای پوره بِه، میوه ی بِه را بشورید و مربعی خرد کنید و با یک لیوان آب روی حرارت بگذارید تا بپزد و نرم شود. سپس بگذارید کمی سرد شود و با غذا ساز یا میکسر پوره کنید.
    تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و در دو مرحله شکر و وانیل را اضافه و با همزن برقی به مدت ده دقیقه بزنید تا کشدار شود و حجم آن دوبرابر شود .


    ماست به دمای محیط برسانید و روغن را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر با همزن برقی بزنید.
    سپس آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین سه بار الک شده را در سه مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک آرام آرام مواد را در یک جهت مخلوط کنید .


    پوره بِه و پودر زنجبیل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مایع کیک یکنواخت شود.
    قالب را چرب و آرد پاشی کنید و نیمی از مواد کیک را درون قالب بریزید کشمش را به بقیه مواد اضافه و بعد روی مواد قبلی میریزیم، قالب را درون فر که از یک ربع قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا 50 دقیقه قرار دهید.
    توجه کنید بهتر است برای این کیک از قالب های میان تهی استفاده شود.
    کشمکش‌ ها این قسمتی که برش زدم نبودن

    کیک به کشمشی

    About The Author