• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    نان شربتی مغزدار : طرز تهیه نون شربتی خوشمزه و آسون تو خونه

    نان شربتی مغزدار

    دستور پخت نان شربتی مغزدار:

    طرز تهیه نان شربتی مغزدار:

    ((پیمانه لیوان دسته دار فرانسویه))

    مواد لازم:

    • آرد 2 الی 2و نیم لیوان ( آرد کیک)
    • شیر ولرم 1 لیوان
    • کره به دمای محیط رسیده 50گرم
    • شکر 5 ق غ
    • نمک یک دوم ق چ
    • پودر خمیر مایه فوری یک ق غ

    مواد میانی
    بادام درختی خام، پسته، پودر نارگیل، کنجد، برگ گل سرخ، زنجبیل، عسل
    (مواد میانی سلیقه ایه بجای زنجبیل میتونید دارچین و هر مغزیجاتی که دوست داشتین بزنید)

    شربت
    شکر نصف پیمانه، آب نصف پیمانه، زعفران 2ق غ

    روی حرارت قرار می‌دهیم تا بجوشد و غلیظ شود. دو لیوان آرد الک شده و نمک و پودر خمیر مایه و شکر را درون ظرف گودی ریخته شیر و کره را اضافه و خوب ورز میدهیم و میکوبیم. اگر شل بود کم کم آرد باقی مانده را اضافه میکنیم تا خمیری لطیف که به دست تمیز نمی‌چسبد به دست آید. در ظرف را بسته در جای گرم یک ساعت استراحت میدهیم. 
    مواد میانی را درون آسیاب می ریزیم و میکس میکنیم. دوقاشق عسل اضافه کرده تا منسجم شود،


    پف خمیر را میگیریم به اندازه نارنگی بر می داریم و در دست چرب شده باز میکنیم. از مواد میانی داخل خمیر می گذاریم و خمیر را می‌بندیم و درون قالب چرب شده میچینیم روی خمیر را با پارچه میپوشونیم. فر را با درجه 180روشن میکنیم ظرف آب هم درون فر قرار می‌دهیم. نیم ساعت بعد قالب نان را درون فر قرار می‌دهیم به مدت نیم ساعت، اگه روی نان طلایی نشده بود گریل را چند دقیقه روشن میکنیم و بعد از پخت بلافاصله شربت سرد را با برس روی نان داغ میزنیم. ده دقیقه بعد از قالب جدا میکنیم، اگه خواستین روشو با پودر خرفه یا کنجد تزیین کنید

    نان شربتی مغزدار

    About The Author