دستور پخت و طرز تهیه مرغ ناردونی:
مواد مورد نیاز:
- مرغ چهار تکه
- پیاز متوسط یک عدد
- انار دون شده یک ونیم لیوان
- آب انار یک لیوان
- آلو بخارا ده عدد
- رب گوجه یک قاشق غذاخوری
- رب انار دو قاشق غذاخوری
- بادمجان دو عدد
- زعفران ،نمک،فلفل سیاه،زردچوبه و ادویه به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ ناردونی :
مرغها رو از قبل با نمک و زعفران مزه دار کردم و تو روغن تفت دادم. مرغها رو برداشتم و تو همون روغن پیاز رندا شده مو تفت دادم. مرغ ها رو دوباره به پیاز تفت داده شده اضافه کردم. زعفران و فلفل سیاه و رب گوجه رو اضافه کردم و تفت دادم. اب انار رو به همراه یک لیوان آب روی مرغ ها ریختم تا نیمپز بشه.
نیم ساعت بعدش رب انار و اضافه کردم و اجازه دادم خورشتم جا بیفته و مرغم بپزه. نیم ساعت آخر پخت انار های دون شده و بادمجان سرخ شده و آلوهای خیس شده رو اضافه کرده بعد نیم نیم ساعت زیر خورشت و خاموش میکنیم.
نکته: وقتی انار دون شده رو اضافه کردید درپوش قابلمه رو نذارید چون دونه های انار سفید میشه.
اگر از انار ترش استفاده میکنید میتونید طبق ذائقه تون کمی شکر اضافه کنید، بادمجان قابله حذفه.