آموزش درست کردن و طرز تهیه مربای سیب:
طرز تهیه مربای سیب:
- سیب زرد پوست گرفته و نگینی درشت خرد شده 1کیلو
- شکر 800گرم (من کمتر اضافه کردم)
- آب 4 لیوان
- هل،چوب دارچین، گلاب
- قابلمه مسی
سیبها رو توی قابلمه مسی ریختم، شکر و آب رو اضافه کردم، هل و دارچین رو هم اضافه کردم،
اول شعله گاز رو زیاد کردم وقتی به جوش اومد شعله رو کم کردم و درب قابلمه رو با دم کنی بستم هر یک ساعت خیلی آروم هم زدم، بعد از چهار ساعت رنگ مربا قرمز میشه، آخر سر کمی گلاب و آبلیمو اضافه میکنیم، بعد از خنک شدن تو یخچال قرار بدین.
اگه میخواین مربا قرمز نباشه در قابلمه رو نبندین و کمی زعفران اضافه کنید.