• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه سالاد اندونزی : آموزش درست کردن سالاد اندونزی

    طرز تهیه سالاد اندونزی

    اموزش درست کردن و طرز تهیه سالاد اندونزی:

    طرز تهیه سالاد اندونزی:

    این سالاد خیلی خوشمزه و کامله و برای مهمونی ها گزینه خوبیه


    اندازه ها کاملا دلخواه و اختیاری هست شما هر کدوم که با ذائقتون جور بود کم و زیاد کنید.

    مواد لازم:

    • کلم سفید: یک لیوان
    • کلم بنفش : نصف لیوان
    • ژامبون(کالباس): نصف لیوان
    • هویج: 1 عدد
    • نخود فرنگی: یک استکان کوچک یا فنجان
    •  ذرت کنسروی:نصف لیوان
    • خیار شور: 3 عدد کوچک
    • خیار : دو عدد کبریتی خرد شده

     ابتدا نخود فرنگی را به مدت 3-4 دقیقه در آبجوش میریزیم تا به حد کافی نرم شود بعدش سریع توی آب و  یخ میریزم که رنگ سبزش حفظ بشه یا اینکه از کنسرو استفاده کنید.

    سپس مواد سالاد (غیر از نخود و ذرت) را به کمک رنده به صورت خلالی ریز میکنیم .
    در مرحله بعد  کنسرو ذرت را پس از آبکش کردن به همراه نخود فرنگی داخل مواد رنده شده ریخته و به خوبی با سس مخلوط کرده (سس نباید زیاد باشه که ته ظرف جمع بشه) و در درون یخچال قرار داده تا مواد و سس به خورد هم رفته و سالاد استراحت کنه سپس سالاد آماده برای استفاده میباشد.

    میتونید برای این سالاد از سیب زمینی پخته و خرد شده کشمش و گردو به میل و سلیقتون هم استفاده کنید (من نریختم )
    @ashpazi.ba_afra
    برای سس از مخلوط ماست، سس مایونز، آبلیمو، سرکه، نمک، فلفل، شکر و کمی شوید را خوب مخلوط میکنیم و به سبزیجات اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم

    طرز تهیه سالاد اندونزی

    About The Author