اموزش درست کردن و طرز تهیه سالاد اندونزی:
طرز تهیه سالاد اندونزی:
این سالاد خیلی خوشمزه و کامله و برای مهمونی ها گزینه خوبیه
اندازه ها کاملا دلخواه و اختیاری هست شما هر کدوم که با ذائقتون جور بود کم و زیاد کنید.
مواد لازم:
- کلم سفید: یک لیوان
- کلم بنفش : نصف لیوان
- ژامبون(کالباس): نصف لیوان
- هویج: 1 عدد
- نخود فرنگی: یک استکان کوچک یا فنجان
- ذرت کنسروی:نصف لیوان
- خیار شور: 3 عدد کوچک
- خیار : دو عدد کبریتی خرد شده
ابتدا نخود فرنگی را به مدت 3-4 دقیقه در آبجوش میریزیم تا به حد کافی نرم شود بعدش سریع توی آب و یخ میریزم که رنگ سبزش حفظ بشه یا اینکه از کنسرو استفاده کنید.
سپس مواد سالاد (غیر از نخود و ذرت) را به کمک رنده به صورت خلالی ریز میکنیم .
در مرحله بعد کنسرو ذرت را پس از آبکش کردن به همراه نخود فرنگی داخل مواد رنده شده ریخته و به خوبی با سس مخلوط کرده (سس نباید زیاد باشه که ته ظرف جمع بشه) و در درون یخچال قرار داده تا مواد و سس به خورد هم رفته و سالاد استراحت کنه سپس سالاد آماده برای استفاده میباشد.
میتونید برای این سالاد از سیب زمینی پخته و خرد شده کشمش و گردو به میل و سلیقتون هم استفاده کنید (من نریختم )
@ashpazi.ba_afra
برای سس از مخلوط ماست، سس مایونز، آبلیمو، سرکه، نمک، فلفل، شکر و کمی شوید را خوب مخلوط میکنیم و به سبزیجات اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم