آموزش و طرز تهیه دسر لبو:
مواد مورد نیاز:
- شیر نصف پیمانه
- شکر نصف پیمانه یا کمی بیشتر
- پوره لبو ۳/۴ پیمانه
- پود ژلاتین ۲ ق غ پر
- خامه صبحانه نصف پاکت
- سس لبو ۴ ق س
- آب یک دوم پیمانه (جهت حل کردن ژلاتین)
- وانیل ١ ق چ
طرز تهیه دسر لبو :
ابتدا لبوها را پوست گرفته و حلقه حلقه کرده و با یک پیمانه با حرارت بسیار ملایم بپزید. طوری که به اندازه ۳ ـ ۴ ق س از سس لبو ته ظرف باقی بماند. سپس پوره کنید.
من بهمراه سس داخل مخلوط کن ریختم و لبو هارو پوره کردم
میتونید از گوشت کوب برقی هم استفاده کنید
سپس همونطور که در مخلوط کن بود خامه و شکر رو اضافه کرده مخلوط سپس شیر و وانیل
رو اضافه و مخلوط میکنیم،
ژلاتین را روی آب بصورت ابری بپاشید تا اسفنجی شود، سپس روی بخار آب بن ماری کنید. و بگذارید کمی از حرارت بیفتد. و در آخر ژلاتین خنک شده رو اضافه میکنم و مخلوط میکنم
من همه مواد رو در مخلوط کن باهم میکسشون کردم.
نکته : اگر شیرینی دسر کم بود میتونید مقدار شکر رو بیشتر کنید.
این دسر فوق العاده خوشرنگه و رنگ زیباش بخاطر پوره لبو و سسش هست و اصلا از رنگ استفاده نشده
* قالبتون رو با کمی روغن و دستمال کاغذی چرب کنید. (حتما قالب باید چرب شود) به اینصورت که روغن مایع رو که داخل قالب زدید، علی الخصوص اگر قالبتون شیار و پستی بلندی داره حتما با دستمال کاغذی روغن رو در تمام نقاط پخش کنید و مطمئن شوید که جایی از قالب نمونده باشه .
مواد کرم رو داخل قالب بریزید، و حداقل ۴ ـ ۵ ساعت باید داخل یخچال بمونه و شما منتظر بمونید. بهتر اینه که یک شب تحمل کنید تا دسر خوشمزهاتون بهتر خودش رو بگیره.
برای برگرداندن این دسر دورههای کرم رو از قالب آزاد کنید و سپس به راحتی دسر رو برگردونید یعنی حتی احتیاجی نیست که به قالبتون فشار بیارید یا پشت قالبتون رو لمس کنید، ظرف رو که برگردونید خود دسر داخل ظرف پذیراییتون میافته.