• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت پلو شوشتری : طرز تهیه غذای شوشتری خوشمزه

    دستور پخت پلو شوشتری

    طرز تهیه و دستور پخت پلو شوشتری مجلسی با روش آسان و سریع:

    مواد لازم برای 4 نفر:

    • برنج 4 پیمانه
    • فيله‌ مرغ نیم کیلو
    • لوبيا چشم‌ بلبلی یک ليوان
    • شويد تازه دو ليوان
    • پياز 1عدد
    • زعفران دم کشیده
    • ادويه،، نمك و فلفل به ميزان لازم

    دستور پخت پلو شوشتری :

    ابتدا برنج را با کمی نمک خيس کنید،بعد آبکش کنید..
    لوبیا را هم از قبل خیس کنید بعد بپزید و آب اضافه را دور بریزید. يك عدد پياز را نگینی کنید، فيله‌ مرغ تكه‌ تكه شده را با پیاز تفت دهيد، نمک و فلفل و ادویه زعفران را به آن اضافه كنيد، در ظرف را ببندید تا کمی بپزد بعد شويد خرد شده را به آن اضافه كنيد و کمی مخلوط کنید لوبيای چشم‌ بلبلی پخته شده را هم به آن بيفزائيد و لابه‌لای برنج آبكش شده ريخته و دم كنيد
    کمی زعفران هم روی برنج میریزیم، پس از 45 دقيقه اين غذا آماده است. کمی روغن و یا کره روی برنج بریزید و میل کنید..

    نكته:
    با گوشت چرخ‌كرده قلقلی يا تكه‌های گوشت شتر مرغ نيز می توان اين پلو را تهيه كرد. در ضمن به جای شويد تازه میتونید از يك ليوان شويد خشك استفاده كنید.

    دستور پخت پلو شوشتری

    About The Author