طرز تهیه و دستور پخت پلو شوشتری مجلسی با روش آسان و سریع:
مواد لازم برای 4 نفر:
- برنج 4 پیمانه
- فيله مرغ نیم کیلو
- لوبيا چشم بلبلی یک ليوان
- شويد تازه دو ليوان
- پياز 1عدد
- زعفران دم کشیده
- ادويه،، نمك و فلفل به ميزان لازم
دستور پخت پلو شوشتری :
ابتدا برنج را با کمی نمک خيس کنید،بعد آبکش کنید..
لوبیا را هم از قبل خیس کنید بعد بپزید و آب اضافه را دور بریزید. يك عدد پياز را نگینی کنید، فيله مرغ تكه تكه شده را با پیاز تفت دهيد، نمک و فلفل و ادویه زعفران را به آن اضافه كنيد، در ظرف را ببندید تا کمی بپزد بعد شويد خرد شده را به آن اضافه كنيد و کمی مخلوط کنید لوبيای چشم بلبلی پخته شده را هم به آن بيفزائيد و لابهلای برنج آبكش شده ريخته و دم كنيد
کمی زعفران هم روی برنج میریزیم، پس از 45 دقيقه اين غذا آماده است. کمی روغن و یا کره روی برنج بریزید و میل کنید..
نكته:
با گوشت چرخكرده قلقلی يا تكههای گوشت شتر مرغ نيز می توان اين پلو را تهيه كرد. در ضمن به جای شويد تازه میتونید از يك ليوان شويد خشك استفاده كنید.